Dopiťák Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 mno muze dochazet k opalovani kontaktu u tlacitka tudis by slo a neslo ...tesko rict v pondely kouknu na tu mou elektriku do dveri a kouknu jestli tam nemam konetor navic na nejakou tu krabicku.. Citovat
oni Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 jj to by bylo super, jinak ty si sehnal tapeci z novyho modelu nebo jak to mas? jeste jedna vec, starej model mel nekdy sekvenci? ja ze jsem to nikdy nevidel! Citovat
Dopiťák Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 cus nafot mi to ten ovladac na okna ze strany kde sou konektory.. koukal sem na to a asi tam zadna krabicka nebude.. jo a nafot obe tlacitka Ačkovy i normalni.. [upravil dne 4/4/10 tommas11] Citovat
oni Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 normalni musi vyfotit zabit,jinak zitra udelam foto a dam to sem...... Citovat
Meldik Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 taky muzu vyfotit.......ale my to prece fotili??.... Citovat
Meldik Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 foto jen vnitrku [upravil dne 4.4.2010 Meldik] Citovat
Dopiťák Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 potrebuju fotku od konektoru...ne rozdelany jde mi o tvar konektoru a o pinovani .. Citovat
Meldik Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 ted to fakt lip vyfotit neumim...... [upravil dne 4.4.2010 Meldik] Citovat
Dopiťák Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 mno tam musej bejt 2 konektory.. nebo nemas el.zrcatka? Citovat
Meldik Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 taky desna Qalita..... [upravil dne 4.4.2010 Meldik] Citovat
zabit Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 konektor i opinovani to ma uplne stejny, teda aspon to co mam od oniho i to stary neAckovy Citovat
Dopiťák Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 mno tak je to jen v tlacitku.. koukal sem na tu mou kabelaz a zadnej jinej konektor navic nebo tak neco tam neni.. a stahovacky sou podle service boxu stejne... Citovat
zabit Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 jop takze jsme porat tam kde jsme byli je to v TLACITKU ... osobne si myslim ze tam je milion malejch panacku co to tam ridej a kdyz nakej z nich nahodou usne tak to nechodi tak jak ma... Citovat
Dopiťák Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 mno a neni tam 2polohovej vypinac kterej muze bejt horsi?? Citovat
zabit Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 je tam ta gumicka a kdyz se zmacne leva a prava strana zaroven tak to funguje jako druha poloha :-) Citovat
oni Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Tak koukam, ze me meldal predbehl, jinak jak je videt konektory jsou uplne stejny, tak uz opravdu netusim cim to muze bejt! ja jsem dnes tlacitko profoukal vzduchem, vycistil s tejne nic.... je nam proste zahadou,ze tlacitko co u zabita funguje jak ma, tak u me ne. jediny na co se tomme jeste podivej, na celkovou kabelaz co vede z kastle do dveri,jestli tam je nejaky kabel navic ci neco! protoze ja mam do dveri starou kabelaz,ale ve dverich uz mam kabelaz z noveho modelu. Citovat
Dopiťák Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 mno tak si zmerte u tebe a u zabita +sy na konektoru... skusim si obe kabelaze dat vedle sebe a kouknu na to.. [upravil dne 6/4/10 tommas11] Citovat
oni Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 to jsem rikal,ze udelame,ale nedostali sme se k tomu..... Citovat
Dopiťák Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Nevite nahodou jestli na ovladaci zrcatek (jak sou ty zeleny krouzky) nesou na tom cernym kolecku nejaky pruzinky? me se nechce ten ovladac vrac vracet do stredni polohy.. predemnou tam uz asi nekdo byl..tak tet nevim co tam ma bejt.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.