Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mno muze dochazet k opalovani kontaktu u tlacitka tudis by slo a neslo ...tesko rict v pondely kouknu na tu mou elektriku do dveri a kouknu jestli tam nemam konetor navic na nejakou tu krabicku..

Odesláno

jj to by bylo super, jinak ty si sehnal tapeci z novyho modelu nebo jak to mas? jeste jedna vec, starej model mel nekdy sekvenci? ja ze jsem to nikdy nevidel!

Odesláno

cus nafot mi to ten ovladac na okna ze strany kde sou konektory.. koukal sem na to a asi tam zadna krabicka nebude..

jo a nafot obe tlacitka Ačkovy i normalni..

[upravil dne 4/4/10 tommas11]

Odesláno

jop takze jsme porat tam kde jsme byli :aut

je to v TLACITKU ... osobne si myslim ze tam je milion malejch panacku co to tam ridej a kdyz nakej z nich nahodou usne tak to nechodi tak jak ma... :mrk

Odesláno

Tak koukam, ze me meldal predbehl, jinak jak je videt konektory jsou uplne stejny, tak uz opravdu netusim cim to muze bejt! ja jsem dnes tlacitko profoukal vzduchem, vycistil s tejne nic.... je nam proste zahadou,ze tlacitko co u zabita funguje jak ma, tak u me ne. jediny na co se tomme jeste podivej, na celkovou kabelaz co vede z kastle do dveri,jestli tam je nejaky kabel navic ci neco! protoze ja mam do dveri starou kabelaz,ale ve dverich uz mam kabelaz z noveho modelu.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nevite nahodou jestli na ovladaci zrcatek (jak sou ty zeleny krouzky) nesou na tom cernym kolecku nejaky pruzinky? me se nechce ten ovladac vrac vracet do stredni polohy.. predemnou tam uz asi nekdo byl..tak tet nevim co tam ma bejt..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...