Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska se mi poroucela desticka na prednich brzdach......jeste, ze to nevydrzela do patku.....mrcha.......projistou jsem vymenil vsechno i kotoucema...........fril taky nemam....:nevim

Odesláno

Tak já se pánové musím s Relaxem rozloučit :fnuk .Teď jsem zjistil ( díky ONImu že mi poslal sms ), že se mi Relax kříží s dovolenou v Itálii.Nějak jsem žil v domění že je to až koncem července.

Takže mě to dost mrzí plánoval jsem si to na celej víkend i na ostatní srazy jsem se vykašlal a teď se mi to takhle pohnojí. :(

Odesláno
Původně zaslal: čakom

lakalo me že tam bude tolik peugeotaku. ted uz to neni tak lakavý :(

ještě nás je furt dost.. ;) dorazí další 4 auto neclubový...takže počítám minimálně 12 peugeotků bude...

Odesláno
Původně zaslal: čakom

mě nejde o to kolik bude nebo nebude aut. me šlo o to že tam melo jet hodne lidí z klubu tak jsem je chtěl konečně potkat osobně.

Tak pojeď kvůli mě :D:D:D:D:D

Odesláno

zatim jedu jen nevim jak to budu stihat. asi tam budu muset jet přimo z prace :(

janak pokud chcete tak plecháč už jsem sehnal 6,5x15 ET 27 :)

[upravil dne 29.6.2010 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: cechic

já a P-106 jedeme (kony má VIP vstupenku :bacha ). Pro info v pá v 17.00 odjezd z HB :potlesk

nechcete vyjet o půl 5... a dorazit za náma ke globusu v Pardubicích ;) pojedem společně ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...