Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ako som sa dozvedel od kamosa z Peugeotu, tak facelift bol robeny (nevedel na 100% presne) v 97. takze ten blud, ze svetla sa daju pouzit len na 97-99 je podla mna blbost ako svet nevidel... preto sa pytam, ci to ma niekto nahodene, lebo chcme s kamosom trosku skraslit kabrose a kedze mame aj rovnake farby, tak by sme samozrejme vsetky veci chceli mat rovnake...

Odesláno

Ked uz tak, tak 97 - 99 facelift mali ziarovku H4 a nemali cire sklo, posledny model mal H7 + H7 a cire sklo, cize tieto svetla sa viac hodia na najnovsi model, netreba nic robit s elektrikou, len nahodit, ak ich das na model 97 - 99, tak treba pridat rele alebo vymenit packu pod volantom...

... kazdopadne tvar je absolutne rovnaky a pasovat budu urcite...

...rozdiel medzi 97 - 99 a poslednym modelom je akurat v tvare hmloviek ;) ...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ked uz tak, tak 97 - 99 facelift mali ziarovku H4 a nemali cire sklo, posledny model mal H7 + H7 a cire sklo, cize tieto svetla sa viac hodia na najnovsi model, netreba nic robit s elektrikou, len nahodit, ak ich das na model 97 - 99, tak treba pridat rele alebo vymenit packu pod volantom...

Jsem z toho teď trochu zmatený...není potřeba relé, když dám světla s H4kou místo světel s H7kou? Tam by mi při dálkách svítily obě vlákna najednou.

Jinak já tyhle světla mám na své a mám páčku z modelu 2001.

[upravil dne 31/3/10 Andreww]

Odesláno

No naopak neviem, rele sa pridava preto, aby svietili pri H7 + H7 dialkove aj stretavacky spolu, vymenu naopak som este nevidel, ale asi by svietili obe vlakna naraz, to by nebolo moc dobre, podla mna je najlepsie vymenit packu pod volantom, to musi stacit :)

Odesláno

no ja mam ciru optiku s H7 + H7. cize, podla toho co citam, tak mozem ist na nakupy...

este jedna otazka. kruzky su biele, alebo zlte? lebo ak su zlte, tak do toho neviem ci pojdem, lebo tie zlte sa mi az tak moc nepacia...

Odesláno

to maczky: Kroužky jsou ofiko bílé, ale mě postupně ze čtyř tři exly. Přes jaro budu opravovat.

to wooody: Já jsem šel z H4 na tyhle AE a relé jsem nedával. Jen jsem pak měnil páčku kvůli mlhovkám a shodou okolností byla od světl H7+H7, takže pohoda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...