maczky Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Ahojte. Prosim o informaciu, ci mate niekto namontovane tieto svetla: http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/predni-tuningove-svetlomety/predni-tuningove-lampy-chrom-s-angel-eyes-peugeot-s3216666 na 306ke vyrobenej v roku 2000 a vyssie. Predajca ma presviedca, ze mi nebudu pasovat. Kto ich mate, prosim o info. Dik Tomas Citovat
kovi306 Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 j pujdou tam, je rozdíl akorát v roce -97 a 97+ Citovat
maczky Odesláno 31. březen 2010 Autor Odesláno 31. březen 2010 ako som sa dozvedel od kamosa z Peugeotu, tak facelift bol robeny (nevedel na 100% presne) v 97. takze ten blud, ze svetla sa daju pouzit len na 97-99 je podla mna blbost ako svet nevidel... preto sa pytam, ci to ma niekto nahodene, lebo chcme s kamosom trosku skraslit kabrose a kedze mame aj rovnake farby, tak by sme samozrejme vsetky veci chceli mat rovnake... Citovat
Qcko Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Ked uz tak, tak 97 - 99 facelift mali ziarovku H4 a nemali cire sklo, posledny model mal H7 + H7 a cire sklo, cize tieto svetla sa viac hodia na najnovsi model, netreba nic robit s elektrikou, len nahodit, ak ich das na model 97 - 99, tak treba pridat rele alebo vymenit packu pod volantom... ... kazdopadne tvar je absolutne rovnaky a pasovat budu urcite... ...rozdiel medzi 97 - 99 a poslednym modelom je akurat v tvare hmloviek ... Citovat
Andreww Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: Qcko Ked uz tak, tak 97 - 99 facelift mali ziarovku H4 a nemali cire sklo, posledny model mal H7 + H7 a cire sklo, cize tieto svetla sa viac hodia na najnovsi model, netreba nic robit s elektrikou, len nahodit, ak ich das na model 97 - 99, tak treba pridat rele alebo vymenit packu pod volantom... Jsem z toho teď trochu zmatený...není potřeba relé, když dám světla s H4kou místo světel s H7kou? Tam by mi při dálkách svítily obě vlákna najednou. Jinak já tyhle světla mám na své a mám páčku z modelu 2001. [upravil dne 31/3/10 Andreww] Citovat
Qcko Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 No naopak neviem, rele sa pridava preto, aby svietili pri H7 + H7 dialkove aj stretavacky spolu, vymenu naopak som este nevidel, ale asi by svietili obe vlakna naraz, to by nebolo moc dobre, podla mna je najlepsie vymenit packu pod volantom, to musi stacit Citovat
wooody Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 jj stačí vyměnit páčku...... a relé se musí dávat při každé výměni světel, ať z h7 na h4 nebo obráceně Citovat
maczky Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 no ja mam ciru optiku s H7 + H7. cize, podla toho co citam, tak mozem ist na nakupy... este jedna otazka. kruzky su biele, alebo zlte? lebo ak su zlte, tak do toho neviem ci pojdem, lebo tie zlte sa mi az tak moc nepacia... Citovat
wooody Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 tak to ti asi málokdo řekne, zjistíš až při rozsvícení...... a barva kroužků se dá změnit.... Citovat
Andreww Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 to maczky: Kroužky jsou ofiko bílé, ale mě postupně ze čtyř tři exly. Přes jaro budu opravovat. to wooody: Já jsem šel z H4 na tyhle AE a relé jsem nedával. Jen jsem pak měnil páčku kvůli mlhovkám a shodou okolností byla od světl H7+H7, takže pohoda. Citovat
maczky Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 mozes dat nejake foto ako to vyzeralo??? Citovat
Andreww Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Vyfoceno to nemám a jelikož mi teď svítí jen jeden kroužek, tak to ani nemá cenu fotit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.