Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neslyseli jste nekdo jak hrajou repro Hertz rada Dieci predek DSK 165 a zadek DCX 690? Ve srovnani treba s Helix Blue?Mam do toho jit? bude to krmene zatim jen radiem 4*50W...diky...

Odesláno

Pokud se vzpominam, tak na autohifi tu novou DSK radu chvalili. Ale je to taky trochu jina kategorie nez Helixe Blue ..., aspon teda cenove. Me ty Helixy 62 prijemne prekvapily, taky hraju na radio, 4x50W, a je to docela slusny ... za ty penize (1950,-)

Odesláno

Zkoušeli jste někdo repráky od INFINITY nebo JBL ja do nich dělám a můzu říct že je to opravdu audiofilská záležitost srovnatelná třeba s Focalem. Jsou sice trošku dražší než třeba helix (16cm od 3200,-) ale zvukově fakt klasa.

Odesláno

Hodně taky záleží jakou muziku posloucháš, ale myslím si že ten cenovej rozdíl už není tak velkej... i když třeba takový FOCALy K2 za 12.000,- to je teprve požiteček :D

Odesláno

no zmena, dival jsem se do papiru a radio ma jen 4*40W....na rozdil jsem se ptal proto, ze tyhle repra stojej zhruba stejne....ty Hertzy maji vyssi citlivost nez Helixy...ale neslysel jsem je hrat, kdezto Helixy u Masinky ano...tak furt nevim :(

Odesláno

Radio má něco mezi 12 - 18W. Jinak na rádio jsou fakt hodně dobrý ty Helix Blue, ale na rádio se dají použít v pohodě i Herz Dieci, tady fakt už záleží jen na tvém uchu a peněžence. Jestli ti nevadí ta mírně dražší cena, tak bych šel do Herz.

Odesláno

Slyšel jsem oboje INFINITY i JBL a je to opravdu třída. Jen né mě zrovna dostupná. Ale ze sve zkušenosti mohu doporučit třeba MDS. Ty hrajou paradně na radio i na zesik.

Odesláno

Mám v vzadu JBL gto má to RMS 100w, stály 3200kč a lepší sem v autě neměl, hrajou fakt krásně, dal sem vedle toho JVC (za 2200) a nemohlo se to rovnat v ničem, oproti těm JVC z toho najednou šli úplně jinačí zvuky, zvláš? ve výškách na co asi JVC zapomínalo (typ nevím ale je to ten ovál s max. 240W) jen to potřebuje silnější zesík aby se to začalo hejbat...doporučíte mi nějaký repro do dveří? mám 306ku..nemusej být ani moc drahý...můžu je krmit i zesíkem..díky moc za pomoc:papa

Odesláno

pokud chceš něco poradit je dobré napsat zakolik max., kolik RMS má zesik z kterého krmíš a také velikost repra např. 165mm. jinak ti můžem poradit skoro vše co se vyrábí:D mk:papa

Odesláno

Já to říkal :D JBL jsou akorát udělaný víc na TUC TUC kdežto Infinity jsou o dost víc audiofilštější což znamená že si na nich vychutnáte široký hudební spektrum. Takže co poradit ;)

Odesláno

mk405: tak do těch 2 až 2,5 tis. ale čím míň tím líp...do dveří se mi myslim vejdou největší 165mm..

marek206: to máš naprostou pravdu, infinity je spíš na rock atd. ty JBL zahrajou krásně výšky a středy ale na hlubší basy už kašlou takže naprosto ideál když je v kufru woofer...

Odesláno

a kolik že má ten zesik ....podruhé

podle ceny se budeš stejně asi rozhodovat mezi Helix blue 62 a Hertz DSK165 no a pokud zesík má víc jak 50rms tak je asi rozhodnuto.

ještě by mě zajímalo co je to v tech pohořelicích za kšeft že to tam měníte jak na běžícím pásu....mk:papa

Odesláno

mk405: Zesík má rms 75W takže vyhrávaj helixy a nějaký magnaty nebo jbl se nedoporučujou?? třeba bílý magnaty se mi moc hoděj k neonům :D v pohořelicích? Ten borec je moc hodnej, tak když ten zesík nesedí (jakkoliv) nebo je špatnej tak ho bezproblému vymění, jen někteří toho zneužívaj a meněj to nadvakrát:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...