tomasuli Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Potrebujem pomoc. Prešiel som skoro celé fórum a nenašiel som nič, možno som aj prehliadol. Mám vyfučanú klímu. A vôbec nezopína. to malo, už keď som auto kupoval, lebo bolo pritlačené spredu. Ale k veci. Chcem sa vás spýtať, že chcem zistiť, že koľko je oleja v kompresore(čerpadle) klimy, len neviem ako sa k nemu rozumne dostať. Dá sa nejako z vrchu alebo ako? Mám old model 2.1 td 12V. Snažil som sa nájsť aj nejakú fotodokumentáciu, ale nič Citovat
MiliVFR Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 čao tuším 265 +- 15 cm3 typ UCON 265 toť chytrá kniha Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 a preco ti nezopina?? to nebude tym olejom.. Citovat
Chepp Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 me tedka nezpinala kvuli tomu ze se mi ukroutil drat z konetoru... stacilo promerit na te nadobce na konektoru a zjistily jsme ze tam jedna nafakci... Citovat
pastorek Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: tomasuli ...chcem zistiť, že koľko je oleja v kompresore(čerpadle) klimy, len neviem ako sa k nemu rozumne dostať. Dá sa nejako z vrchu alebo ako? Klimatizácia obsahuje dve olejové náplne. Jedna je priamo v kompresore, počas prevádzky sa nemení a kontrola je možná iba po demontáži kompresora. Druhá náplň je priamo v systéme chladiva. Táto sa mení alebo dopĺňa pri plnení chladivom a množstvo je cca 130 - 150 cm3. [upravil dne 28/3/10 pastorek] Citovat
Qcko Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 A este doplnim, ze ak nemas okruh naplneny, tak tam nemas tlak...na zaklade tohto tlaku ti klima zopne, ak je tlak nizky, alebo ziadny, klimu nezopnes Citovat
tomasuli Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 Qcko a Pastorek vaša odpoveď mi bola postačujúca. Lebo ja som rozmýšľal nad tým, či mi nemôže seknúť motorom, keď mi nefunguje a vôbec ju nekontrolujem. Aby mi nezadrelo kompresor, čiže čerpadlo. Citovat
pastorek Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Keby sa i kompresor zadrel tak ti motor nesekne lebo je od motora hnaný cez treciu spojku a tá bude sprešmykovať. Keby sa zadrelo i ložisko v spojke kompresora tak bude šmýkať remeň. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.