Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Tak čekám čekám na katičku a nic.

Tak jsem musel dnes jed bez ní.

A potřeboval bych názory,rady.

Za kolik se dají udělat komplet brzdy přední náprava.

Myslím kotouče, destičky.

Moc dík za info

Ocením pokud někdo již brzdy dělal a poradí jaké dát.

Odesláno

Ahoj, ja som menil na breaku komplet predok, daval som kotuce ATE, takisto aj platnicky...

Zalezi od toho, ci mas ABS, mozno este aj od kubatury...kazdopadne, mna to na 1.4 306break s ABS vyslo takto -->

kotuce priblizne 2100Kc oba + platnicky ATE 1900Kc - myslim ze za vsetky 4 kusy (ceny priblizne, ale tak nejak) a to bolo vsetko, piestiky mi chodili pekne a gumy boli ako nove, s nimi som nic nerobil...

...vymenu v pohode clovek zvladne sam v garazi, nic to nie je, netreba ani vypustat brzdovu kvapalinu (ak to nepotrebuje) ...

Cize za nejakych 4000Kc by si mal byt schopny si vymenit sam predne brzdy

Vo finale to vyzeralo takto -->

[upravil dne 25/3/10 Qcko]

Odesláno

Já mám 1.8 16V teď jsem byl v kelly. A destičky ICER 1496kč a brzdový kotouč Power Disc - ATE 1812kč kus.

takže mi to vychází tak nějak malinko víc.

Takže bych to měl zvládnout.

Brzdy už jsem dělal asi 3x.

Není tam nějaká zrada co jinde není?

Moc dík za konzultaci.

Odesláno

Ziadna zrada, zozadu odskrutkujes papucu, zhodis to komplet cele dole, zavesis na pruzinu a vyberies platnicky... vyskrutkujes 2 skrutky ktore drzia kotuc o naboj, das dole a hotovo, jednoduchy system... potom otvoris nadrzku na brzdovku a opatrne vtlacis piesty do papuce (musia ist lahko) a to je cele, ale to uz asi vies... vela stastia ... inak ATE power disk dobra volba, to drazkovanie vyzera super ;) ... preco neberies aj platnicky ATE nech to mas rovnake? Ci kvoli cene :myslim

Odesláno

Ešte doplním Qcka, že je dobre skontrolovať či ľahko chodia čapy stmeňa, pri výmene kotúča ošistiť dosadacie plochy aby nesadol krížom, kotúč dobre odmastiť acetónom alebo benzínom a dobre očistiť prípadne i trošku premazať osadenie doštičiek.

Odesláno

Tak dnes jsem ty brzdy udělal.

Vše šlo hladce.

Ráno jsem nakoupil v kelly celkem 2x kotouč + destičky 2800Kč.

A jako na potvoru odpoledne pošták přinesl noou kartičku:-(

No nic no. Mohlo to bejt lepší.

Když jsem to sundal tak jsem se až lekl, Brzdy hrůza!!! Se teď divím že jsem si už dávno někde nerozbil hubu:-)

Ale jinak vše ok zvládne to opravdu každý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...