Jim Bim Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Prosím o radu. Při zapnutí ventilátoru topení se mě u 306 stává poměrně často že ventilátor přestane běžet a pak zase naskočí. Mám vyndanou palubovku měnil, jsem radiator a potřeboval bych ještě vyřešit tento problém. Když ventilátor napojím na baterii na tvrdo tak běží bez problémů. Na plastovém bloku topení mám jedno jediné relátko nemohl by to být kámen úrazu?? Pokud jste někdo již toto řešil poraďte prosím. Předem děkuji. Citovat
kovi306 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 mam to taky, ne tak akutně ale malinko mi to taky vynechává, a je to asi ten potenciometr tho ovládání topení.. Citovat
pastorek Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Môže to byť i problém konektra či spojov na predradených odporoch. Citovat
Qcko Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Je to \"normalny problem\" 306, na 98% su to pliesky (potenciometer) ktorym ovladas intenzitu ... bud zohnat mladsi, alebo skusit ten svoj rozobrat a trocha zrepasovat (zevraj sa to da, ja som neskusal)... Citovat
Jim Bim Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 Lidičky všem moc dekuji. Zítra skusím vše co je v mích silách. Děkuji moc za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.