STC Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Mám peugeot boxer 2.2 hdi 88 kw, model 2008, najeto 8000km a nevím jaký mám použít motorový olej a jaké je v motoru množství? TOTAL INEO ECS 5W30 může být? Měl jsem rozbitý kryt převodovky a vytekl olej, jaký je tam originální olej pro 6-ti kvalt a kolik ho tam padne? A nějakou měrku na převodovce najdu? Díky moc za info.. Citovat
ohzyd Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 ja mam doma dva peugeoty a vzdy kupujem olej podla katalogu v predajni halfords/teraz nechcem tym zmrdom robit reklamu/ a nikdy som nemal ziadne problemy ked som olej vymenil.v katlogu mas typ vozidla,rok vyroby atd,no a ktory olej a filtr tam treba dat,ci je tam pisane mnozstvo,to neviem,ja to vzdy nalejem tak od oka,necham stiect a potom dolejem podla olejovej mierky co mas v motore... Citovat
STC Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Díky za radu, takovou prodejnu mám ale trošku z ruky. Spíš by mě zajímala převodovka, jaký tam je origo doporučená zanačka oleje, označení a množství... Některé převodovky, zrovna myslím i u peugeotu mají problém s tím, když se tam dá jiná značka, tak v převodovce píská.. Citovat
godzila.01 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Ne jiná značka,ale jiná specifikace patří tam například http://www.maximizeronline.com/?action=item&from=s&fitem=MOESSO&item=MO+ESSO+GEAR+OIL+BV To je olej co splnuje specifikace PSA.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.