salomen27 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Zdravím.Vybíja sa mi autobateria.Niečo stále ťahá prúd.Mám nejaký alarm s ovladanim centralneho Meta a vždycky pri otvarani a zatvarani bliklo 2krát a teraz 4krát.Nemáte niekto taký alarm? Citovat
salomen27 Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 Sam si aj odpisem.Spinac vnutorneho osvetlenia vo dverach.Nevypinalo kontakt dobre a bralo to v kludovom 0,50MAmpera.Po vymene 0,10. Citovat
What the Hell... Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Hele mel sem stejny problem a zjistil sem ze autoradio,ktere sem tam mel konkretne SENCOR je takova sr...ka ktera sezrala baterku za dva dny...Chce to jen hledat a mit trpelivost...Preju hodne zdaru Citovat
murko Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 noa jak inak aj ja mam metu... alarm zapina ale auto sa nezamkne:-//// a uz aj ten alarm tak podifne fungoval tak som to povipinal a mam v p...:-((( Citovat
What the Hell... Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 to uz je v hajzlu ridici jednotka centralu me tam kamarad vrazil dve relatka na misto ty RJ a zapojil alarm od te doby s tim nemam problem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.