Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Koleso dole [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Podblatnik dole [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Blatnik dole [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Pocas vyklepavania [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Vyklepaneeee [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Uz na aute [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Uz na aute 2 [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Uz na aute 3 [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Finaaal na aute Zacali sme asi nieco pred dvanastou, skoncili nieco pred tretou ... S velkym kludom, najdlhsie trvalo to vyklepavanie Ale myslim ze vysledok paradny, takze som rad [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Micky99 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: Lubk0 V tomto pripade sa jena o Polus, co neni obchod, jako tesco nebo kaufland, kde lidi chodi koupit par rohliku a jedou domu To je pomerne plne centrum obchodu s handrami, klenti, hodinkami, bizuterii + nejaky ty hospody, fastfoody, restaurace + myslim ze je tam billa nebo neco takeho ... V kazdem pripade za dobu, jiz sem v centru byl, se u mne X auto urcite nevystridalo ... no nechcem sa hadat, ale aj ja vela krat idem do OC a som tam tak max 15 minut, dojdem - kupim co potrebujem a padam. takze az tak na istotu by som nehovoril ze sa tam auta nestriedaju, nie kazdy musi ist do OC aby tam travil kto vie ako vela hodin. Ak mas OC blizsie ako nejaky obchod (tesco kaufland...)tak nakupuje asi dost ludi tam. napriklad ja chodim pravidelne nakupovat na chodov. mam to 2 zastavky metrom ale vacsie nakupi robime na aute - takze sa tam zdrzime nejaku pol hodinku a padame. Ked potrebujem kupit drobnost tak sa tam zastavim cestou z prace na spominanych 15 minut. takze verim tomu ze sa tam auta striedaju castejsie. a je tu aj moznost ze ked to bol blavak tak tam mozno bol fakt len chvilu a co ked dosiel na jeho miesto dalsi blavak tiez na chvilu :D:D ale to uz je teraz jedno. spravil si to pekne a ani nie je vidno ze by tam nieco bolo - fakt ako original. super praca. Citovat
309GT Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Tak že nakonec bez ztráty kytičky?Paráda:super PS: Ta vařečka byla v autě nebo to byl jen pracovní nástroj?:D:D Citovat
Qcko Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 No vidis aky si sikovny, ako som pisal, vzdy to takto skonci :D ... kazdopadne ste sa pekne pohrali, vyzera to super:potlesk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 309GT Tu si oblubil nas pes A vlaci ju po dvore K tomu supermarketu naposledy Poluc City Center nie je az tak v obytnej zone, okolo su same firmy ... V kazdom pripade neviem si predstavit, ze by sa tam niekto zastavil pravidelne na 15 minutovi nakup. Ja som sa tam zastavil 14:15 a kruzil som s par autami nez som vobec nasiel parkovacie miesto Len kym prejdes s vrchneho podlazia dole k potravinam, nieco kupis, vystojis radu, a ides prec, to trva min 20 minut A ked ides kupovat handry, tak si to musis aj vyskusat atd ... Proste urcite sa najdu ludia, co tam idu na otoc, ale vetsina tam zabije viac casu ... Citovat
Návštěvník Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Dám jednu . Ked som parkoval pred tescom v Nitre s golfom prišla pani na Fiate 500 na tom novšom modeli Ja som driemal počuval hudbu a čakal na kačku.Pani pri vychádzaní z auta z dverami domna tak jebla že poskočilo cd:D výdem von a na otázku čo jem dal to nemyslíte vážne takto mi nadrbat do auta ona odpovedala ako mám výsť von.Potom sa mi ospravedlnila tak skontrolujem nič tam nieje znovu sadnem pani po prýchode naloží veci do auta a to už ju sledujem ako otvorí tie dvere a čo myslíte?:D:D Jebla snimi ešte viac pozerám na nu ako sa usadí v tom sa nám stretnú pohlady a ona sa uvedomí a ospravedlnuje sa.Je 50% vodičov ktorým auto služi a 50% ktorý služia autu.Pre pani je to normalna vec a prirodzene do niekoho jebnut pri otvaraní.Inak pani mala spz GA. čo dodat:):) Citovat
NOWA307 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 to: Lubk0, som rád, že auto máš OK. Samozrejme každého taká vec hnevá, zvlášť ak je \"vinník neznámy\". Prajem si aby sa ti takéto nepríjemnosti nestávali, a ani nikomu. Ale ohľaduplnosť sa už asi dnes veľmi nenosí. Cením si výnimky. Citovat
michaltn Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 minulý víkend na parkovisku pred OC laugaricio trencin ... zena za volantom velkeho auta seat alhambra spz IL ... vycuvava z parkovacie miesta ... vykruca sa tam ako ... potom ked uz bola natocena si zrejme pomylila rychlosti ... tak plna spiatocka a drrb do oktavky, ja uz som bol dalej a len som pocul supu a nasledne piskot gum a behom sekundy ju nebolo ... skoda ze som cez auta nevidel SPZ ... iny pribeh ... brat ma preliaceninu za spolujazdcovymi dvermi P 206 GTI ... ja som nedavno prisiel o spolujazdov spatak na parkovisku pred tescom .... Citovat
wooody Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 tak dneska sem měl taky štěstí... u penny Citovat
shark734 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 feldo: mne sa neco podobne stalo na plygone v NR...prisiel dedko na 120ne a jeb dverami a ja hned ze co robi(mal som stiahnute okno), jeho odpoved, ze sak vystupujem a siel prec...na dverach som mal preliaceninu a oranzovy \"lak\" z jeho dveri....som sa nasral a kopol som mu do nich a siel prec niekedy nechapem tych jebnut*ch ludi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.