sht Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Zdar mám xsi 72kW a nějak my to škube, ale je zajímavý že když je sitič tak to neškube, jenže jelikož je to motor K6B a ten nemá lambdu tak nevím, na štelování bohatosti tam je potenciometr pod řídící jednotkou, budu rád za každou radu Citovat
Cardaaa Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 zdravím... řešilo se to tu už mockrát.. stačí pohledat;) jinak mohlo by to být Map senzorem.. ale podle toho co popisuješ bych to viděl na nějakej kiks kolem toho potencimetru:myslim Citovat
sht Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 to mě taky napadlo ale když jsem sním zkoušel otáčet tak tam nějaký rozdíl byl ale taky jsi tím nejsem úplně jist Citovat
Cardaaa Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 tak jestli máš starej model tak by ti mělo jít vyblikat chyby nee?? Citovat
sht Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Zkoušel jsem vyblikalo my to začátek a konec testu;) Citovat
Cardaaa Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 tak každopádně bych zkusil vyčistit škrtící klapku.. jsou na to takový připravky ve spreji;)... já sem měl obdobný problém.. zajel sem k autoelektrikáři.. ten závadu našel asi za minutu a bylo po problému:super (u mě byl urezlý jeden drátek ze 3 co vedou k map senzoru) Citovat
sht Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 klapku jsem čistil i měnil spolu s čidlem polohy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.