richmond Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Auto: 307 Motor NFU 1.6l - 1587cm3, chcem sa opýtať skúsenejších, akú má prevádzkovú teplotu tento motor, či auto? Ja som si naštudoval v manuáloch že by mala byť 89°C a tak som vymenil termostat, keďže ručička teplomera ukazovala niečo okolo 80°C. Po výmene za nový sa nič nezmenilo i napreik výmene, neviete mi poradiť či skúsiť iný termostat alebo vľadať chybu v čidle či meradle? Ďakujem za vaše rady a čas Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Nič nemusíš robiť, normálna prevádzková teplota je 80 - 90 a budík teplomera nieje presný. Citovat
richmond Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 Na 307 SW 2.0 A4 mám teplotu 90°C a drží sa niekedy až moc na danej hodnote. Tak som si myslel že by tomalo by zhodné Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Porovnávaš polohu ručičky a nie teplotu motora. Stačí malý prechodový odpor v konektore a ukazuje inak. Nerieš, nieje to závada. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.