Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

problém se stříkáním vody od víčka u 106

Recommended Posts

Odesláno

Peti tam měl prej nejaky malý plechový?ted sem dorazil domu a měl sem to ohřáty,tak sem to zkoušel ete ovzdušnit,pak sem vypl motor a zase mi tekla voda od víčka...:bachaUzavírací víčko, chladič FEBI

Kód : FB 22080

Skladem : Ano

Cena (bez DPH) : 186,00 Kč

Cena (s DPH) : 223,20 Kč

Doplňující údaje

Bod sepnutí [bar]: 1,4, hmotnost [kg]: 0,07, požadovaný počet kusů: 1

tohle sem našel na 1.3 peugeot 106-zajímá mě ten bod sepnutí-jsem laik může mi to někdo vysvětlit?třeba mi to u toho víčka nefaká...

[upravil dne 29/3/10 106sťák]

Odesláno

kdyz vypnes motor ohratej, tak je jasny ze tam je tlak a voda ti potece ven, to je normlani..na vicku mas napsano i ze je tam tlak a muze vicko vyletet...

BTW: pruzina je tam proto aby kdyz vicko oteviras, aby odesel tlak vzduchu pryc...

[upravil dne 29/3/10 Fr3sh]

Odesláno

to víčko nic nespíná...ta pružina je tam pro to že když je tam velkej tlak tak to tu pružinu zmáčkne a trochu vody se upusti...třeba když naleješ expanzku moc plnou.. jinak já tam mám l´malý plechový víčko z nějakýho mercedesu :D

[upravil dne 29/3/10 Cardaaa]

Odesláno

vicko tam nic nespina,jenom pri velkym tlaku to upusti vodu-tlak,jinak by ti krapla nekde hadice:bacha

Uz si zkusil myslim vsechno co si mel,takze jediny co to muze bejt je spatny tesneni pod hlavou,nebo spatne udelany tesneni,a nebo uz sem se setkal s takovou vyjebavkou ze byla praskla vlozka valce,a tůlakovalo to kdyz se to hodne ohralo,nebo jednou taky byla jedna vlozka povyjeta z bloku...A jeste jedna vec,vodni pumpu si menil?nebo nevis jestli byla menena?je to spis blbost ale mohla by to taky delat...

Odesláno

jj dal sem tam vykuchanej termostat,vlastně z něj jen tu obroučku,s tesnením,majinko se to ohřálo,a vodu nevyhazovalo,já myslím že to víčko je v prdeli,teda jestli tam vůbec tohle má bejt...zkusím dát jiný,ale ta voda chčije jakoby fakt od víčkem né z tý dírky ale jako by tam nebylo těsnění...

Odesláno

tak mi otec přinesl jiné víčko ze 106tky takový plechový s delší pružinou,prostě origo,padlo tam jak ulity´,koukl na to co tam bylo a usoudil že to je z jinýho auta,že to je pak jasny že mi tekla voda,tak sem poděkoval,jel pro zámky do dveří a prolítnou to a skutečně ani kapka,takovejch věcí kolem toho a bylo to je podělaný víčko...děkuji všem co mi radili,snad sem je moc nesral...:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...