Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

problém se stříkáním vody od víčka u 106

Recommended Posts

Odesláno

já ted vyměnil termostat tak dám zítra vědět jak to šlape... akorát to budu muset zítra ještě zkusit odvzdušnit protože občas když sešlápnu plyn tak je slyšet jak se přelívá voda..mín než mi to dělalo při první výměně chl.kapaliny ale je to slyšet:myslim

Odesláno

ted sem si o tom trochu pročetl a prý je to zavzdušněným radiátorem topení že se to prý blbě odvzdušnuje ale někdy prý stačí svinější jízda(víc otáček a ten vzduch to vyžene..nevím co je na tom pravdy;)

Odesláno

tak sem dnes vyměnil termostat za uplně nový má se otvírat při 82stupnů,tak sem to dal dohromady ovzdusnil a jel projet,že by to bylo tím že to honím?to je blbost ne?kupodivu mě nepřekvapil voda vystříkala zase....předtím sem měl termostat vykuchanej sice se to moc neohrálo ale nic nechcalo...takže bych ted měl řešit co?ještě doplněk větrák mi spíná...

[upravil dne 29/3/10 106sťák]

Odesláno

hele a napadlo me, tlak samozrejme v chladicim potrubi je vzdycky, to ma kazdej..netesni blbe jenom to vicko? kazdej kdyz otevre vicko a motor je horkej, tak se voda povali ven. Netesni ti nejak spatne to vicko?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...