striker Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Ahooj, nevali se prosim nekomu remenice ( drazkova pro klinak ) na 405 Mi16 ku? Pripadne pasuje tam i z jineho modelu ?? Dekujii ( vyzvednout ji muzu hnedka v okoli Brna.. ) Citovat
Líby Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 mas nejaky foto?treba bude stejna i z jineho motoru Citovat
striker Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 Ahoj tak to vypada (dle katalogu, ze nahrada neni zadna ..) je to 0515.E9 ..viz katalog: Citovat
godzila.01 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Vyrábí to podle všeho asi jen tahle firma .... http://www.impergom.it/ akorát ty jejich stránky nejsou pěkně přeloženy.... Citovat
striker Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 nj .. ale jak to dostat do republiky... nasel sem na vrakaci z novyho micka.. je to dost podobny, ale asi to nebude pasovat ach jo Citovat
godzila.01 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Možná by ti ten díl poslali,moc jsem se po těch stránkách nepídil... Jedině tam napásnout jinou co tam vleze bez ohledu na rozměr a dát jinej řemen.... Citovat
pastorek Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Určite pasuje i z iného motora. Podľa katalógu by mala byť rovnaká na motory XU so vstrekovaním. Na 1,9 XU9JAZ ju mám. Starý model 405ky [upravil dne 5/3/10 pastorek] Citovat
striker Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 pastorek: ten obrazek je z JU9J4 = Mi16...na XU9JAZ je dle katalogu bud s 3ma dirama..nebo na stredovej sroub ( takze to asi stale nic neresi ne?? Citovat
pastorek Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Pri výmene rozvodov som dával dole remenicu a bola na skrutky preto ma napadlo to pohľadať či náhodou nebudú zhodné. S tromi dierami nepoznám, vdy boli na stredovú skrutku alebo na 4 malé. Možno máš novší model, neviem presne. Je tam uvedené \"vstrekovanie a XU9J4\" tak by to malo byť zhodné ale netvdím že na 100% je. Podľa toho obrázku čo si vložil tak by mali byť zámenné PC044 a PC045. Rozdiel je iba v počte drážok. Ak potrebuješ 5 drážkovú tak sa dá nahradiť 6 drážkovou. Vonkajší priemer je rovnaký, remeň bude pasovať a jedna drážka zostane voľná. Mám to tak na jednom aute ale tam dvojrememnica ešte s normálnou drážkou na klinový remeň pohonu klími. Nechcem sa hádať ani tvrdiť že mám určite pravdu len som sa snažil pomôcť radou že je tá remenica zámenná i s iného motora. Citovat
godzila.01 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Zítra jedu za kamarádem na jižní plzensko,má takový menší vrakáč tak se ti kouknu jestli se mu tam něco neválí Citovat
striker Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 godzila .. to budes moc hodny.. do plzne bych pro ni klidne dojel. pastorek: ja moc dekuju za snahu.. taky jsem koukal ze ta pc044 by mela byt stejna .. ale mam malicko strach aby nebyla tlustsi... tzn aby me pak nedrela o kryt rozvodu.. je tam asi 2mm misto ;-) Uz jsem z toho zoufaly obvolal sem vsechny vrakoviste co jsem na internetu nasel a nic Citovat
godzila.01 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Hele tetko jsem dorazil,nebudu líčit kolik bouraček sem po cestě potkal (ale bylo jich sedm .... Bohužel tu kterou ty potřebuješ tam taky nemá..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.