Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahooj,

nevali se prosim nekomu remenice ( drazkova pro klinak ) na 405 Mi16 ku? Pripadne pasuje tam i z jineho modelu ??

Dekujii

( vyzvednout ji muzu hnedka v okoli Brna.. )

Odesláno

Určite pasuje i z iného motora. Podľa katalógu by mala byť rovnaká na motory XU so vstrekovaním. Na 1,9 XU9JAZ ju mám.

Starý model 405ky

[upravil dne 5/3/10 pastorek]

Odesláno

Pri výmene rozvodov som dával dole remenicu a bola na skrutky preto ma napadlo to pohľadať či náhodou nebudú zhodné. S tromi dierami nepoznám, vdy boli na stredovú skrutku alebo na 4 malé. Možno máš novší model, neviem presne. Je tam uvedené \"vstrekovanie a XU9J4\" tak by to malo byť zhodné ale netvdím že na 100% je. Podľa toho obrázku čo si vložil tak by mali byť zámenné PC044 a PC045. Rozdiel je iba v počte drážok. Ak potrebuješ 5 drážkovú tak sa dá nahradiť 6 drážkovou. Vonkajší priemer je rovnaký, remeň bude pasovať a jedna drážka zostane voľná. Mám to tak na jednom aute ale tam dvojrememnica ešte s normálnou drážkou na klinový remeň pohonu klími.

Nechcem sa hádať ani tvrdiť že mám určite pravdu len som sa snažil pomôcť radou že je tá remenica zámenná i s iného motora.

Odesláno

godzila .. to budes moc hodny.. do plzne bych pro ni klidne dojel.

pastorek: ja moc dekuju za snahu.. taky jsem koukal ze ta pc044 by mela byt stejna .. ale mam malicko strach aby nebyla tlustsi... tzn aby me pak nedrela o kryt rozvodu.. je tam asi 2mm misto ;-)

Uz jsem z toho zoufaly obvolal sem vsechny vrakoviste co jsem na internetu nasel a nic :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...