Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Red High Definition Injection 306 Carhartt edition- Polokožený interiér a nové zadní tlumiče

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

ty voe toho je:D kolik si za to dal? většinu bych si udělal asi doma:super

No necelých 10 000,-, taky bych si asi nějaké věci dokázal udělat sám, nicméně nemám to kde dělat:( ale mám v peugeotu známeho, takže je to v pohode:)

Odesláno

Tak přidávám nějaké to foto:) Samozřejmě výměnu tlumičů provázely i drobné komplikace, zarezlý šroub na stabilizátoru, protoze ten kdo měnil tlumiče přede mnou šrouby nepromazal, takže jsme to odřízli a museli koupit jeden nový stabilizátor:) jinak šlo všechno bez problémů:)

přední tlumiče staré - Sachs advantage

dsc01366y.jpg

přední tlumiče nové - kayaba Excel G

dsc01369fw.jpg

uložení

dsc01372g.jpg

Nové zadní brzdy

dsc01368q.jpg

Byl tu dotaz na foto interiéru

foto 1

dsc01401mo.jpg

foto 2

dsc01397p.jpg

Pochlubím se i čerstvě vyčištěným motorem:)

dsc01376x.jpg

[upravil dne 10/3/10 vachalino]

Odesláno

ten zarezlý šroub byl spíš na kosti stabiku než na stabilizátoru ne? pokud vím, tak stabilizátor je jen jeden?

kolik si dal za ty silentbloky ramen \"SWAG\" a kde si je kupoval? dík ;)

Odesláno
Původně zaslal: Dakie

ten zarezlý šroub byl spíš na kosti stabiku než na stabilizátoru ne? pokud vím, tak stabilizátor je jen jeden?

kolik si dal za ty silentbloky ramen \"SWAG\" a kde si je kupoval? dík ;)

S tim stabilizátorem máš pravdu, špatně jsem se vyjadřil:)

JInáč ty silentbloky stály cca 1300,-, kupoval jsem je v Elitu. Ale měl jsem drobnou slevu, takže počítej tak 1500,- až 1700,-.

Odesláno
Původně zaslal: Dakie

tak to je brutus cena :) asi půjdu do Delphi - komplet za 8kil :)

Tak zase SWAG je kvalitní značka bych řekl, nebo alespoň mi to bylo doporučeno, ale tak uvidíš třeba bude Delphi taky dobré:)

Odesláno

Tak jsem si byl dneska pro nové letní gumy značky Falken ZE - 912 195/50 R15 82V. AKorát nevím jestli tenhle rok budou vůbec potřeba:D

Až bude čas nahodím nějaké foto:)

Odesláno

No do maja gumy nepouzijes :D

...v interieri mas uplne paradne tie chrom kruzky okolo ovladania vzduchu, tiez som o nich rozmyslal v kombinacii s karbonom, len ma trochu odradila cena :( (ale zas som chcel aj tie + okolo budikov:roll)...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No do maja gumy nepouzijes :D

...v interieri mas uplne paradne tie chrom kruzky okolo ovladania vzduchu, tiez som o nich rozmyslal v kombinacii s karbonom, len ma trochu odradila cena :( (ale zas som chcel aj tie + okolo budikov:roll)...

Ty okolo budíků mám taky, jen je nemám nasazené, nebyl na to čas, asi až v letě no..:)

Odesláno

Hmmm, spytam sa len tak zo zaujimavosti... kde a za kolko si ich zohnal :D ... lebo jar zacina, hranie s autom zacina tiez :D ... a ak nebudu za horibilne prachy, tak by sa mi velmo lubili v introsi :super

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Hmmm, spytam sa len tak zo zaujimavosti... kde a za kolko si ich zohnal :D ... lebo jar zacina, hranie s autom zacina tiez :D ... a ak nebudu za horibilne prachy, tak by sa mi velmo lubili v introsi :super

Kupoval jsem to na www.aluramecky.cz, vysli dohromady asi na 1000,-, není to tak hrozný:)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...