kovi306 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 ty voe toho je:D kolik si za to dal? většinu bych si udělal asi doma:super Citovat
vachalino Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: kovi306 ty voe toho je:D kolik si za to dal? většinu bych si udělal asi doma:super No necelých 10 000,-, taky bych si asi nějaké věci dokázal udělat sám, nicméně nemám to kde dělat:( ale mám v peugeotu známeho, takže je to v pohode:) Citovat
vachalino Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 Tak mám nové silentbloky ramen a komplet zadní brzdy:) je to celkem dost znát:) V pondělí budu dávat nové přední tlumiče, takže budu dávat fotky:) Citovat
chechet Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 moooc pekna 306! pochlub se i interierem. [upravil dne 4/3/2010 chechet] Citovat
vachalino Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Dobrá nafotím i interiér a dám to sem:) Citovat
vachalino Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Tak dnes večer přidám slibované foto.. Citovat
vachalino Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 Tak přidávám nějaké to foto:) Samozřejmě výměnu tlumičů provázely i drobné komplikace, zarezlý šroub na stabilizátoru, protoze ten kdo měnil tlumiče přede mnou šrouby nepromazal, takže jsme to odřízli a museli koupit jeden nový stabilizátor:) jinak šlo všechno bez problémů přední tlumiče staré - Sachs advantage přední tlumiče nové - kayaba Excel G uložení Nové zadní brzdy Byl tu dotaz na foto interiéru foto 1 foto 2 Pochlubím se i čerstvě vyčištěným motorem:) [upravil dne 10/3/10 vachalino] Citovat
Dakie Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 ten zarezlý šroub byl spíš na kosti stabiku než na stabilizátoru ne? pokud vím, tak stabilizátor je jen jeden? kolik si dal za ty silentbloky ramen \"SWAG\" a kde si je kupoval? dík Citovat
vachalino Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: Dakie ten zarezlý šroub byl spíš na kosti stabiku než na stabilizátoru ne? pokud vím, tak stabilizátor je jen jeden? kolik si dal za ty silentbloky ramen \"SWAG\" a kde si je kupoval? dík S tim stabilizátorem máš pravdu, špatně jsem se vyjadřil:) JInáč ty silentbloky stály cca 1300,-, kupoval jsem je v Elitu. Ale měl jsem drobnou slevu, takže počítej tak 1500,- až 1700,-. Citovat
Dakie Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 tak to je brutus cena asi půjdu do Delphi - komplet za 8kil Citovat
vachalino Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: Dakie tak to je brutus cena asi půjdu do Delphi - komplet za 8kil Tak zase SWAG je kvalitní značka bych řekl, nebo alespoň mi to bylo doporučeno, ale tak uvidíš třeba bude Delphi taky dobré Citovat
vachalino Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Tak jsem si byl dneska pro nové letní gumy značky Falken ZE - 912 195/50 R15 82V. AKorát nevím jestli tenhle rok budou vůbec potřeba:D Až bude čas nahodím nějaké foto:) Citovat
Qcko Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 No do maja gumy nepouzijes ...v interieri mas uplne paradne tie chrom kruzky okolo ovladania vzduchu, tiez som o nich rozmyslal v kombinacii s karbonom, len ma trochu odradila cena (ale zas som chcel aj tie + okolo budikov:roll)... Citovat
vachalino Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: Qcko No do maja gumy nepouzijes ...v interieri mas uplne paradne tie chrom kruzky okolo ovladania vzduchu, tiez som o nich rozmyslal v kombinacii s karbonom, len ma trochu odradila cena (ale zas som chcel aj tie + okolo budikov:roll)... Ty okolo budíků mám taky, jen je nemám nasazené, nebyl na to čas, asi až v letě no.. Citovat
Qcko Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Hmmm, spytam sa len tak zo zaujimavosti... kde a za kolko si ich zohnal ... lebo jar zacina, hranie s autom zacina tiez ... a ak nebudu za horibilne prachy, tak by sa mi velmo lubili v introsi Citovat
vachalino Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: Qcko Hmmm, spytam sa len tak zo zaujimavosti... kde a za kolko si ich zohnal ... lebo jar zacina, hranie s autom zacina tiez ... a ak nebudu za horibilne prachy, tak by sa mi velmo lubili v introsi Kupoval jsem to na www.aluramecky.cz, vysli dohromady asi na 1000,-, není to tak hrozný Citovat
Qcko Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Diky moc, tam je ta cena omnoho prijatelnejsia a k tomu su hlinikove a nie z plastu:mrk Citovat
vachalino Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: Qcko Diky moc, tam je ta cena omnoho prijatelnejsia a k tomu su hlinikove a nie z plastu:mrk Okej, není zač Citovat
vachalino Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Tak již slibované nově obutí na léto Falken ZE - 912 foto 1 Foto 2 Citovat
vachalino Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Mezitím jsem najel prvních 10 tis. km se svým fárem:) L] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.