Voighta Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Nárazník neupadl, takže jsem ti ho přišrouboval pořádně :D Jak jsi odjel tak jsem se to nevydržel a trochu se vrhnul na ten tvůj původní, oběd šel stranou :D Citovat
Outstrike Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 MilanF1: Vysvětlení je někde vepředu Byl tam sportovní tříramenný, ale někomu se moc líbil Outstrike: Dal bych tříramenný z nmového modelu, případně v kůži Měsíc co mi vybrali auto tak jsem si pořídil tříramenný Alu od Luisy, ale ještě jsem se nedostal k tomu, abych objednal nábu Citovat
Outstrike Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 Mimochodem volant co mám teď v autě je ze 106tky je erární, tak že komu se stane, že mu ukradnou volant, mile rád zapůjčím Citovat
Outstrike Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 Nárazník neupadl, takže jsem ti ho přišrouboval pořádně :D Jak jsi odjel tak jsem se to nevydržel a trochu se vrhnul na ten tvůj původní, oběd šel stranou :D Drží jak přibitej :D. To si děláš srandu, že jsi rezignoval oběd a vrhl jsi se na nárazník. Ale komu se nelení ...... Citovat
Andreww Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Já bych teda nic nevrtal. Přehození pojezdů je jednoduchá a celkem rychlá operace. U sedačky bez výškového stavění 4 šrouby a s nastavením myslím 8 Citovat
Outstrike Odesláno 14. duben 2011 Autor Odesláno 14. duben 2011 To máš pravdu, ale u těchto sedaček jsem nenašel šrouby, kterýmy by byl připojen rošt k sedačce. Zítra na to kouknu ... Citovat
Andreww Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Teď nevím, jestli je to u 3dv. stejné. Zkus kdyžtak nahodit fotku sedačky zespoda a já Ti řeknu, které šrouby to jsou Snad Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Outstike: Tak at si se sedackama spokojenej;):super Andreww: Sem udalal par fotek spodku sedacek z 3dvirka Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Vcera mi je venoval \"Moby89\" , mu zustaly z jeho vymeny:mrk [upravil dne 15/4/11 07:34 thoy_GTi 6] Citovat
Outstrike Odesláno 15. duben 2011 Autor Odesláno 15. duben 2011 to je ten rošt co na nich je, ale jak tak na to koukám tak se to oddělit nedá, vidim i kostru zad sedaček [upravil dne 15/4/11 09:01 Outstrike] Citovat
Andreww Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Tak to vypadá na marný boj Ta strana u dveří je úplně jiná. Citovat
Outstrike Odesláno 15. duben 2011 Autor Odesláno 15. duben 2011 Ta strana u dveří se osazuje právě do boku a na 5 dveř chybí díry pro šrouby. Strana směrem ke středu je OK. Vyndám sedačku spolujezdce a uvidíme co se s tím dá udělat. Jinak nasadíme těžkou techniku a sílu Citovat
Andreww Odesláno 15. duben 2011 Odesláno 15. duben 2011 Doufal jsem, že je rozdíl jen v pojezdu, ale ono je to jinak udělané už na rámu sedačky A jak tam uděláš závit? Chtělo by to nýtovací matice Citovat
Outstrike Odesláno 15. duben 2011 Autor Odesláno 15. duben 2011 Dobrá otázka, snad na něco přijdu;) Citovat
Outstrike Odesláno 25. duben 2011 Autor Odesláno 25. duben 2011 Sedačky jsem sice ještě nevyřešil, ale jak bylo dneska nádherně tak jsem vyrazil na výlet do Vodňan. Cestou po dálnici směr Plzeň mě otravovala VW Bora Combi. Nedalo mi to a tak jsem svého dědečka rozhýbal na 190 km/h a šel by ještě víc, ale tak trochu jsem dostal bobíky z čmelíků co jezdí ve VW Passat . Frantík WIN [upravil dne 25/4/11 20:22 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Se sedačkama zatím válčím,ale dostal jsem morální dilema. Jelikož tapecíry se budou čalounit do látky a kůže tak nevím jestli použít new model nebo old model. Zvažuju old . Ale musel bych sehnat černá madla dveří a zadní tapecy. Ostaní mám. Nebo bych to s někým vyměnil + kačku k tomu. Nekomentovat nákup Citovat
oni Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 to jsou sedacky ze stareho modelu ne? ty maj lepsi vedeni spodni,ale protoze tam jsou ocelovy obruce a strasne rychle se to tam odrbe.. ale jinak mame krasny sedacky vid? :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.