Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nárazník neupadl, takže jsem ti ho přišrouboval pořádně :D:D

Jak jsi odjel tak jsem se to nevydržel a trochu se vrhnul na ten tvůj původní, oběd šel stranou :D:D

Odesláno
MilanF1: Vysvětlení je někde vepředu ;) Byl tam sportovní tříramenný, ale někomu se moc líbil :bojim

Outstrike: Dal bych tříramenný z nmového modelu, případně v kůži :)

Měsíc co mi vybrali auto tak jsem si pořídil tříramenný Alu od Luisy, ale ještě jsem se nedostal k tomu, abych objednal nábu :nevim

Odesláno
Nárazník neupadl, takže jsem ti ho přišrouboval pořádně :D:D

Jak jsi odjel tak jsem se to nevydržel a trochu se vrhnul na ten tvůj původní, oběd šel stranou :D:D

Drží jak přibitej :D:D. To si děláš srandu, že jsi rezignoval oběd a vrhl jsi se na nárazník. Ale komu se nelení ...... :super

Odesláno

Já bych teda nic nevrtal. Přehození pojezdů je jednoduchá a celkem rychlá operace. U sedačky bez výškového stavění 4 šrouby a s nastavením myslím 8 :myslim

Odesláno

Ta strana u dveří se osazuje právě do boku a na 5 dveř chybí díry pro šrouby. Strana směrem ke středu je OK. Vyndám sedačku spolujezdce a uvidíme co se s tím dá udělat. Jinak nasadíme těžkou techniku a sílu :roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sedačky jsem sice ještě nevyřešil, ale jak bylo dneska nádherně tak jsem vyrazil na výlet do Vodňan. Cestou po dálnici směr Plzeň mě otravovala VW Bora Combi. Nedalo mi to a tak jsem svého dědečka rozhýbal na 190 km/h a šel by ještě víc, ale tak trochu jsem dostal bobíky z čmelíků co jezdí ve VW Passat :D. Frantík WIN :D

[upravil dne 25/4/11 20:22 Outstrike]

Odesláno

Se sedačkama zatím válčím,ale dostal jsem morální dilema. Jelikož tapecíry se budou čalounit do látky a kůže tak nevím jestli použít new model nebo old model. Zvažuju old :myslim. Ale musel bych sehnat černá madla dveří a zadní tapecy. Ostaní mám. Nebo bych to s někým vyměnil + kačku k tomu.

Nekomentovat nákup :D

post-18609-14109616996227_thumb.jpg

Odesláno

to jsou sedacky ze stareho modelu ne? ty maj lepsi vedeni spodni,ale protoze tam jsou ocelovy obruce a strasne rychle se to tam odrbe.. ale jinak mame krasny sedacky vid? :D

:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...