Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj,je to mazel,tak ať slouží a hodně km bez nehod a ty fota co máš v pokusech si dej sem a ten komín vzadu je taky dobrej:D:potlesk:super

Odesláno

Vypadal celkem v pohodě, sice tu a tam pár odřenin, najeto 150 tis. km, 1.8 v benzínu rok 94, centrální zamykání, ABS, přední okna a zpětná zrcátka v elektrice, vyhříváné zadní okno + zrcátka.

Pěkná výbava na rok výroby.

Následně jsem zjistil že, rošt sedačky řidiče zlámaný, místo el. zrcátek byly manuály, rádio nebylo (uštípané kabely). Po nastartování jsem zsjitil, že výfuk bude chtít komplet výměnu. Po první jízdě jsem byl ale velmi mile překvapen, jak si to červený vozítko upalovalo po silnici a jaký mělo rozjezd, ale další problém, táhlo doprava a brzdy byly taky mizerný. Chvíli jsem smlouval na ceně a odjel jsem z bazaru spokojen.

Foto z bazaru:

[upravil dne 22/2/11 22:21 Outstrike]

post-18609-14109615705665_thumb.jpg

Odesláno

První kilometr směřoval do garáže ke kamarádovi, zjistit jak na tom je.

Výsledek, bořba na levý předek, zadní náprava zralá na repas, geometrie v háji, sahara nespínala, centrální zamykání na infra nefungovalo. S nějakými investicemi jsem naštěstí počítal. Dál následovala výměna komplet výfuku + koncovka od Remus, výměna rozvodů, komplet kotoučových brzd a destiček. Vozítko se dalo tedy do pojízdného stavu a začala s ním jezdit spíše přítelkyně.

Na začátku roku 2009 jsem 306tku odstavil a začalo se odstrojovat. Na vrakovišti a různě po net. bazarech jsem si sehnal novější nárazník, blatníky, světla a auto putovalo do garáže na stříkání. S klempýřem jsem popasoval díly a lakýrník se vyřádil s barvou.

Dopředu bych chtěl poděkovat všem co zde vedou jakoukoliv debatu a dávají sem foto, jelikož tohle všechno bylo výborným pomocníkem při nastrojování novějších dílů. I když se to na první pohled nezdá, mezi r.v. 93 a 99 je veliký rozdíl.

post-18609-14109615706251_thumb.jpg

[upravil dne 22/2/11 22:33 Outstrike]

Odesláno

No cumel som na zaciatok ze preco kupujes vrak, potom kukam dalej a ty z toho robis superkaru, pripomina mi to projekt tommasa11, aj ked ten to zobral radikalne :D

...kazdopadne krasne cervene zihadlo, pochybujem ze by mu niekto hadal rok vyroby 1994:potlesk

Odesláno

Vzhledem k tomu, že nebylo moc času, tak nastrojování trvalo hodně hodně dlouho. Spoustu drobných dílů jsem musel přiobjednávat, jelikož byly zlomené z odstrojování a byl docela problém je sehnat. Tak doporučuji při sundavání starých dílů \"nervat to silou\" :D. Tento týden se ale zadařilo a TADÁ, na světě je nový mazel s nově udělaným podvozkem a geometrií. Tak snad bude dlouho a věrně sloužit. Chybí mi už jen nastrojit boční lišty, stěrače a dodělat interiér ...

Jinak na bočních a zadním okně jsou autofolie Bruxsafol. Vyměnily se přední světlomety za čiré Valeo a zadní světlomety se též vyměnily za novější. Byl zahlazen přední a zadní nárazník.

tady je tedy foto

obraz002e.jpg

obraz005fe.jpg

obraz004my.jpg

[upravil dne 22/2/11 22:41 Outstrike]

Odesláno

S tecenim do auta nezacinaj, takych nas tu bolo a aj je vela :D:D

... krasne plnenie sna, lepsie ako minat prachy po krcmach, sem tam na fotkach vyzera, ze malo byt ruzove:D:D:D

Odesláno

Vymontoval jsem staré topení a nahradil jsem jej novějším, jelikož jsem zjistil, že některé překlopky a táhla jsou podezřelý a další zacházení nevydrží. Vše jsem důkladně vyčistil a promazal vazelínou ve spreji. Teď vše maká jak má.

p1280904.jpg

Měl jsem štěstí a narazil jsem na net. obchod kde ještě mají 39 kusů dynamatu skladem za pár kaček, tak že objednáno a hned to taky putuje do auta :D

obraz009tu.jpg

[upravil dne 22/2/11 22:46 Outstrike]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...