Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Ahoj, rozhodl jsem se taky přidat a ukázat svou 306tku, pořídil jsem si ji před dvěma lety v nejmenovaném bazáru [upravil dne 22/2/11 22:34 Outstrike] Citovat
vendelinek Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Jj,je to mazel,tak ať slouží a hodně km bez nehod a ty fota co máš v pokusech si dej sem a ten komín vzadu je taky dobrej:D:potlesk:super Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Vypadal celkem v pohodě, sice tu a tam pár odřenin, najeto 150 tis. km, 1.8 v benzínu rok 94, centrální zamykání, ABS, přední okna a zpětná zrcátka v elektrice, vyhříváné zadní okno + zrcátka. Pěkná výbava na rok výroby. Následně jsem zjistil že, rošt sedačky řidiče zlámaný, místo el. zrcátek byly manuály, rádio nebylo (uštípané kabely). Po nastartování jsem zsjitil, že výfuk bude chtít komplet výměnu. Po první jízdě jsem byl ale velmi mile překvapen, jak si to červený vozítko upalovalo po silnici a jaký mělo rozjezd, ale další problém, táhlo doprava a brzdy byly taky mizerný. Chvíli jsem smlouval na ceně a odjel jsem z bazaru spokojen. Foto z bazaru: [upravil dne 22/2/11 22:21 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 První kilometr směřoval do garáže ke kamarádovi, zjistit jak na tom je. Výsledek, bořba na levý předek, zadní náprava zralá na repas, geometrie v háji, sahara nespínala, centrální zamykání na infra nefungovalo. S nějakými investicemi jsem naštěstí počítal. Dál následovala výměna komplet výfuku + koncovka od Remus, výměna rozvodů, komplet kotoučových brzd a destiček. Vozítko se dalo tedy do pojízdného stavu a začala s ním jezdit spíše přítelkyně. Na začátku roku 2009 jsem 306tku odstavil a začalo se odstrojovat. Na vrakovišti a různě po net. bazarech jsem si sehnal novější nárazník, blatníky, světla a auto putovalo do garáže na stříkání. S klempýřem jsem popasoval díly a lakýrník se vyřádil s barvou. Dopředu bych chtěl poděkovat všem co zde vedou jakoukoliv debatu a dávají sem foto, jelikož tohle všechno bylo výborným pomocníkem při nastrojování novějších dílů. I když se to na první pohled nezdá, mezi r.v. 93 a 99 je veliký rozdíl. [upravil dne 22/2/11 22:33 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Pořídil jsem kola 15\" RSW a Pneu TOYO 185/55 [upravil dne 22/2/11 22:37 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Další foto z pasování dílů: [upravil dne 22/2/11 22:38 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Po návratu z ciziny jsem se vrhnul hned na odstrojování [upravil dne 1/3/10 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Tady dávám pár fotek po nastříkání Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 No cumel som na zaciatok ze preco kupujes vrak, potom kukam dalej a ty z toho robis superkaru, pripomina mi to projekt tommasa11, aj ked ten to zobral radikalne ...kazdopadne krasne cervene zihadlo, pochybujem ze by mu niekto hadal rok vyroby 1994:potlesk Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Vzhledem k tomu, že nebylo moc času, tak nastrojování trvalo hodně hodně dlouho. Spoustu drobných dílů jsem musel přiobjednávat, jelikož byly zlomené z odstrojování a byl docela problém je sehnat. Tak doporučuji při sundavání starých dílů \"nervat to silou\" . Tento týden se ale zadařilo a TADÁ, na světě je nový mazel s nově udělaným podvozkem a geometrií. Tak snad bude dlouho a věrně sloužit. Chybí mi už jen nastrojit boční lišty, stěrače a dodělat interiér ... Jinak na bočních a zadním okně jsou autofolie Bruxsafol. Vyměnily se přední světlomety za čiré Valeo a zadní světlomety se též vyměnily za novější. Byl zahlazen přední a zadní nárazník. tady je tedy foto [upravil dne 22/2/11 22:41 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Přítelkyně mi na čas odjela do ciziny a neměl jsem co dělat, navíc to byl takový malý sen. Tak jsem si ho splnil Citovat
praktik Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Zo splnenych snov ma človek največšio radosť. Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: praktik Zo splnenych snov ma človek največšio radosť. Věru tak tak Citovat
riderRLM Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 nadhera ,poklona za odvedeny kus prace na starom auticku:o:super Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Jinak kdo má starší 306tku tak jistě zná krásnou otázku, že? Kudy mi teče do auta? Dám Vám rovnou odpověď [upravil dne 22/2/11 22:43 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: riderRLM nadhera ,poklona za odvedeny kus prace na starom auticku:o:super No byla to dřina a zabralo to hodně času, ale stálo to za to. Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 S tecenim do auta nezacinaj, takych nas tu bolo a aj je vela :D ... krasne plnenie sna, lepsie ako minat prachy po krcmach, sem tam na fotkach vyzera, ze malo byt ruzove:D:D:D Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Vymontoval jsem staré topení a nahradil jsem jej novějším, jelikož jsem zjistil, že některé překlopky a táhla jsou podezřelý a další zacházení nevydrží. Vše jsem důkladně vyčistil a promazal vazelínou ve spreji. Teď vše maká jak má. Měl jsem štěstí a narazil jsem na net. obchod kde ještě mají 39 kusů dynamatu skladem za pár kaček, tak že objednáno a hned to taky putuje do auta [upravil dne 22/2/11 22:46 Outstrike] Citovat
Dopiťák Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 cus outstrike mas jeste nekde ty predni svetla???koupuil bych je.. jen co dodelam kabro budu delat hatche a ty svetla by se hodily... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.