Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za ty penize sezenes mnohem lepsi, o parametrech ktere prodejce uvadi si ten reproduktor muze nechat zdat. Rozmery boxu mas napsane pod odkazem. Zesilovac? Velice vykonny a kvalitni (ostatne jako u vsech autohifi mrch). Zopakuju to jeste jednou a naposledy. Navrhovat ozvucnici pro nerozehrany reproduktor bez odmerenych parametru hranici s debilitou.

Odesláno

Hertz není špatná značka je sice pravda že nekteré parametry mají prošku záhádný původ jako např. citlivost...

bednu udělat dle popisu výrobce na stránkách...

pohledej na netu dá se koupit levněji...

http://www.ahifi.cz/subwoofery/hertz-hx-300-d-new.html

nebo starší skoro zadarmo (pokud je vcajku)...

http://www.autohificlub.cz/forum/7/1262968-p-krasny-subwoofer-hertz-hx-300-d-1200w-levne/0

Odesláno

Na ten bazarovej jsem koukal a psal jsem mu, ale neodepsal, tak už je nejspíš pryč za ty peníze. Koukal jsem na ozvučnice, ale nevím podle jakých parametrů vybírat. Jestli podle objemu, materiálu atd.

Odesláno

Jestli nevis, tak radsi kup nejaky subwoofer uz v ozvucnici. Byval bych ti nabidnul sub vlastni konstrukce (s odmerenymi parametry a zarucene preciznim navrhem ozvucnice), ale uz jsou pryc a nove se mi zatim delat nechce. Smir se s tim, ze bez zmerenych parametru bude navrh horsi nez dratem do oka.

• O 3 týdny později...
Odesláno

vrátím se k tem parametrum hertzu-> nevim jak ostatní parametry, ale citlivost mají udavanou při 2,83V, je potřeba tudíž od udané citlivosti odečíst 3 dB a to by mela být ona výsledna citlivost.

Jinak hertzu bych se nebál, takový zlatý střed autohifi..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...