Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

BiFFova T16 ( 350 - 450 HP )

Recommended Posts

Odesláno

Tak posilam foto new filtru namontovaneho ale jeste to neni finalni podoba musim koupit nejake stahovaci ocka na ty solenoidy , prozatim jsem je prichytil umelyma stahovacima paskama!

Odesláno

White:no privedu tam jeste studeny vzduch k tomu filtru jinak ho nebudu nijak odstinovat mu hodne pomuze kdyz je uz vepredu navic turbo si ho stejne ohreje ;)

Odesláno

306gti- tak sa chod zviest- stoji to zato. :-)

biff -turbo to zohrreje tak o 20-25 stupnov pri normalnej jazde ak ho velmi nevytačaš. aspon co mi zatial ukazal teplomer. snimac mam zatial hned za turbom pred IC. nemas cas to dat za IC. :-)

Odesláno

White:ja se prave chystam ze si dam cidlo na teplotu vody v okruhu na chlazeni IC a pak cidlo na teplotu vzduchu za IC at mam trochu prehled!

Odesláno

BiFF - to doufám......já už mám volvo na upgradu a chystá se další, takže příště si dáme nějakou delší erzetku. To už mě to snad pojede i 0 - 100 a né jen 100 - hodně :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jen pro info - ten můj pekáč jezdil celou dobu jen s 0,9 BARu........na odstranění problému se pracuje, takže pak dám echo jak se to chová při 1,5 BARu co by to mělo tlačit :mrk

Odesláno

Tady je foto origo narazniku ktery tam bude , je ted trochu krive ale to je tim ze je jenom nasazeny a neni pridelany sroubama + je leva strana na koze podlozena :)

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...