Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,mám problém,že mi přestali fungovat stěrače.Setřeli dvakrát po sobě a zůstali v pohotovostí poloze a dále nic.Nejdou ani na jednu polohu páčky,ostřikovače fungují.Jen tam pod palubovkou něco cvaká,jako nějaké rélé nebo tak podobně.Všechny pojistky jsou dobré(?která je přímo na stěrače?)

Děkuji předem za rady

Odesláno

ja som mal tiez tento problem,ako keby chceli ist ale nesli,no a dal som dole kritky na sroby co drzia stierace a mal som povolene tie sroby,presmykovali mi na tom tisichrane,ked som tie sroby skusil rukou vyzerali byt dotiahnute,no ked som to racnou dotiahol tak sli v pohode,no neviem ci to bude tvoj pripad.

Odesláno

Tak jsem přišel na to proč to nejede.Po jejich odmontování a následném rozboru motorku jsem zjistil ,že se do něho dostala voda a uhlíky jsou úplně sjeté.Nevíte jestli se dají koupit náhradní,popř.jestli pasují z něčeho jiného?A jak řešíte tu vodu uvnitř.Na tom víko není žádné gumové těsnění.Postačí to zasilikonovat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...