Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano, aj viem ze je to normalne, to som pisal hned v prvom prispevku, ale ked sa dovozu aut venujem niekolko rokov, tak to poznam od pohladu...keby si si ty sadol teraz do nejakej 306, neujde ti jediny detail...ale to je jedno, ja by som auto nekupoval od cloveka, ktory mozno ani nema vodicak alebo co a auta ma kdesi v mastali a chvali sa ze musi brat 5 kusov naraz :D

Odesláno

tvrdil ze tie auta su vsetky v plnej vybave, tak mu povedali asi v salone...vsimol som si ze ta 307 nema zadne el.okna, laktove opierky, dazdovy a svetelny senzor(co ja mam na rv2001)...on napise do kazdeho inzeratu vseliake skratky ABS, ESP a dalsie skratky ktorym asi ani sam nerozumie....ak sa kamarat zmesti do 300€ tak to zobere, predajca tvrdil ze max 260€(neviem kde to nabral) a kedze neni iste ci STK a EK plati tak nevieme ci sa vojdeme do tej sumy. Najlepsie je ze auto kupuje kamarat a ja nemozem spavat :D, asi by som siel znova do faceliftovej 307. Este dufam ze sa kamarat rozhodne pre 307 a nie pre octavku

EDIT: no auta ma pekne vo dvore, pekny domcek, brana na dialkove a je to jeho zivobytie. Spociatku vyzeral spolahlivo ale ako som si tak popozral servicebox a historiu neviem neviem

[upravil dne 23/2/10 shark734]

Odesláno

Preco nie :)

Pokial je to ta zmluva, co myslim, tak su tie auta casto v paradnych stavoch. Ten co to pisal na alfa fore hovoril presne.

Pride clovek do ich salonu, a kupi si u nich auto, vetsinou leasing, jazdi na nom, garancky a vsetko servisuje v autorizaku, skonci leasing, a vecsinou v kratkom obdobi pridu, a vyberu si ine, druhe auto, zase vetsinou na leasing, a tamto nechavaju na protiucet

Takych jedincov samozrejme neni vela, hlavne takych co ostavaju pri jednej znacke, ale existuju, hlavne u 307 ciek budu asi prechody na 308 ...

Take auto je potom vecsinou v dobrom technickom stave, s primeranymi km ...

To ze predajca na svoju pracu kasle, je vec druha ...

Dolezite je to AUTO samotne. Proste pokial pridem, a je vsetko OK, skocim s tym do servisu, vsetko OK, nevykazuje ziadne chybi, jazdi dobre, neni rozhrkane, tak proste ma nebude zaujimat predajca :)

Takze cena je velmi dobra, na tu vybavu. Zameral by som sa na auto, a pokial by bolo OK, zobral by som ho ... Pokial by aj auto skryvalo nejake vady, ako ze bolo burane a podobne, potom uz ruky prec...

Odesláno

bavili sme sa s predajcom ze garazntuje najazdene km a ci bolo havarovane a samozrejme to zapise do zmluvy. Dokonca dava polrocnu zaruku ze ked sa hocico pokazi tak to na vlastne naklady da opravit alebo si to mame dat spravit sami a preplati fakturu, len ci su to neni plane sluby...

Odesláno

Na sluby by som sa moc nespoliehal :)

Ale v tomto smere vyzera seriozny, to hocikto nespravi :D

Takze ako hovorim, preklepnut, a pokial bude dobre, tak ma kamarat pekne vozenicko :)

Odesláno

Tak kamarat sa nakoniec rozhodol ze auto zobere, sice po velmi dlhom rozmyslani ci sa mu to oplati. Boji sa aby ho to nevyslo dalsic 800€(prepis a vsetko okolo toho). Povedal som mu ze ked bude takto rozmyslat tak auto nebude mat nikdy(toto neni jeho prvy pokus :D). Pri najhorsom to auto preda a stale bude ziskovy.

EDIT: takze zase nic, uz si to kamarat rozmyslel :D..uz sa musim na nom smiat, je ako maly...vsetkym dakujem za rady, mozno si vybere neco ine respektive lacnejsie

[upravil dne 24/2/10 shark734]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...