DAVID Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 ...teď mi ale došlo, že je to úplně jedno, protože první i poslední běhají spolu... Citovat
Benžík Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Neni na nastavení kliky ještě otvor v setrvaku? Citovat
comm Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Mal by tam byt ako benzik pise. inak na klukovke musis urobit dve otacky aby vackouka urobila jednu otacku Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 nic z toho nepomáhá, detailní návod mám, kolíky také, zapadnou přesně jak u klikovky tak u vaček a nic, vždy se trefím válcem do otevřeného ventilu, když ho pootočím tak aby byl již uzavřen - tj. válec do něj nenarazil, kolík už nemám šanci zastrčit, jak jsem psal, tímto způsobem se sice dostanu do fáze, kdy vše maká, lze dobře otáčet motorem, ale nastartovat nelze, na to musí dle mého být opravdu přesné seřízení dle kolíků které v mém případě nepřichází v úvahu Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 potřeboval bych někde sehnat v které přesné poloze pístu se výfukový ventil uzavírá a u saní podobně... ale asi mi nic jiného nezbude, než někde sehnat jiný motor a dle toho to nastavit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.