godzila.01 Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 Jen by mne zajímalo kolik lidí z klubu bylo na rally ? Citovat
dj.kure Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Jen by mne zajímalo kolik lidí z klubu bylo na rally ? Vim o dvou Citovat
godzila.01 Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 Původně zaslal: dj.kure Původně zaslal: godzila.01 Jen by mne zajímalo kolik lidí z klubu bylo na rally ? Vim o dvou i se sebou o třech.... Ale spíš by mne zajímalo kdo jiný jel ještě z klubu Citovat
wooody Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 možná bubu vypadat jako blbec, ale proč když kliknu u vás na tu ikonu tak se objeví vaše tankování, a když kliknu u sebe tak mi to najeden a hlavní stranu? Citovat
godzila.01 Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 Původně zaslal: wooody možná bubu vypadat jako blbec, ale proč když kliknu u vás na tu ikonu tak se objeví vaše tankování, a když kliknu u sebe tak mi to najeden a hlavní stranu? čoveče to bude tím že nemáš nastavené zdílení tankování... Případně pak jiných údajů... Koukni do nastavení,je tam toho už poměrně dost... Citovat
godzila.01 Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 Původně zaslal: wooody možná bubu vypadat jako blbec, ale proč když kliknu u vás na tu ikonu tak se objeví vaše tankování, a když kliknu u sebe tak mi to najeden a hlavní stranu? Dej si \"moje auto\" a v sekci \"moje auta - přehled\" (hned nahoře) klikni úplně v pravo na konci na ikonu sdílet a pak v nastavení dej zveřejnit tankování a uložit a je to Teda není ještě si musíš změnit banner tady na foru případně kdekoliv jinde na forech protože má jinou adresu... Ale po změně ti to už bude fachčit.... [upravil dne 18/4/10 godzila.01] Citovat
godzila.01 Odesláno 19. duben 2010 Autor Odesláno 19. duben 2010 Jinak zítra budou fotky z rally šumava ode mně ke stažení,ale je toho trošku více Citovat
godzila.01 Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Tak pár vybraných foteček jsem umístil do fotogalerie na servisku.... http://www.elektronicka-servisni-knizka.cz/index.php?sekce=fotogalerie Citovat
godzila.01 Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Hele lidi jakto že na ESK je tak málo fotek vašich vozidel ? Copak se nikdo nechce pochlubit ? Citovat
dj.kure Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Původně zaslal: wooody možná bubu vypadat jako blbec, ale proč když kliknu u vás na tu ikonu tak se objeví vaše tankování, a když kliknu u sebe tak mi to najeden a hlavní stranu? Klikni si na \"moje auta\", najeď si na konec řádku s tvým autem (auty) a klikni na sdílení (poslední ikonka se zámkem) a zaškrtni si veřejné tankování. Dej uložit a vrať se do \"doplňků\" a tam si překopíruj nově vytvořenou adresu (řádek Obrázek přehled (velký) - jméno tvého auta). Citovat
godzila.01 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Lidi už nějak dlouho jsme neslišeli žádné vaše podněty či připomínky..... Stalo se snad něco ? To mi neříkejte že to funguje jak by mělo.... Jo a jedna věc mi trápí... nevidím auta registrovaných lidí na naši fotogaleriji.... Myslím že by bylo fajn to trochu více využít,kapacita je velká tak se nestydte a přidejte nějaké pěkné fotečky.... Citovat
punkac Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 asi už tam je všecko aneb nápadů máte ještě dosti nezpracovaných. Všecko jednou končí, fotky až nějaký pěkný udělám, tankuju jednou za měsíc, opravy jen n jaře, jsou li nějaké v květnu snad přibudou data o autě Citovat
godzila.01 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Opravy jen na jaře.... Moje letošní jaro se začíná prodražovat.... Na to už nemám skoro co říct... Co se ti zdá nedostatečně zpracováno? Asi vím,ale rád bych se nechal překvapit nečím o čem ani nevím ..... Citovat
punkac Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 projdi si toto vlákno, kde jsem psal nápady a přijdeš na to, jinak kuře slíbilo, že je to v řešení. Jinak si myslím, že tdn projekt je hotový, není přeplácaný, nevotravuje reklamou, je prostě hotový a stačí ho jen používat Citovat
godzila.01 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 oká... .) reklamu nebrat.... Mně spíš drhne ta fotogalerie chtělo to spousta lidí,nebyla to práce na chvilku a zatím to skoro nikdo nepoužívá... Citovat
punkac Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 já to ani nechtěl, mě štval ten rendl na úvodní straně. Pak přeci vytanul nápad udělat fotogalerii, která bude dávat náhodný fotky na první stránku, myslím, že to funguje hezky. To, že tam je málo fotek??? Musíš být trpělivý, počkat na nějaký ten srazík, nebo až budou mít lidi náladu káry naleštit a v nějaký hezký krajině vyfotit. To, jak auto celý týden jezdí zaprášený po Ústí, opravdu fotit nebudu. Stejně tak auto zaparkovaný u paneláku a na toulky krajinou já osobně moc času nemám Citovat
godzila.01 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Vyvstanul,ale spousta lidí si o to psala i na SZ.... Mno tak nějak to tetko funguje.... Já sem to svoje taky fotil špinavý v práci... o to nějak nejde Dával sem tam i pár fotek z rally,nemusí se tam dávat jen fotky svejch aut že jo .... .) Citovat
punkac Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 ja ale nemám čas plnit databázi fotkama, to po mně přeci nechceš, pro mě je podstatný, že zmizel rendl Citovat
godzila.01 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Stejně jich tam pár je ve fotogalerce :D Jinak to nezabere moc času tam něco nahrát Ale já samozřejmě nikoho nenutím,jen tak nahlas přemítám ..... Citovat
dj.kure Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Stejně jich tam pár je ve fotogalerce :D Jinak to nezabere moc času tam něco nahrát Ale já samozřejmě nikoho nenutím,jen tak nahlas přemítám ..... Ano, takzvaně nahlas přežvykuješ ho*na Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.