Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dj.kure

Původně zaslal: godzila.01

Jen by mne zajímalo kolik lidí z klubu bylo na rally ?:)

Vim o dvou :D

i se sebou o třech.... :D Ale spíš by mne zajímalo kdo jiný jel ještě z klubu :)

Odesláno

možná bubu vypadat jako blbec, ale proč když kliknu u vás na tu ikonu tak se objeví vaše tankování, a když kliknu u sebe tak mi to najeden a hlavní stranu?

Odesláno
Původně zaslal: wooody

možná bubu vypadat jako blbec, ale proč když kliknu u vás na tu ikonu tak se objeví vaše tankování, a když kliknu u sebe tak mi to najeden a hlavní stranu?

čoveče to bude tím že nemáš nastavené zdílení tankování...:) Případně pak jiných údajů... :aut Koukni do nastavení,je tam toho už poměrně dost... :)

Odesláno

Dej si \"moje auto\" a v sekci \"moje auta - přehled\" (hned nahoře) klikni úplně v pravo na konci na ikonu sdílet a pak v nastavení dej zveřejnit tankování a uložit a je to :)

Teda není ještě si musíš změnit banner tady na foru případně kdekoliv jinde na forech protože má jinou adresu... :) Ale po změně ti to už bude fachčit....:super

[upravil dne 18/4/10 godzila.01]

Odesláno

Klikni si na \"moje auta\", najeď si na konec řádku s tvým autem (auty) a klikni na sdílení (poslední ikonka se zámkem) a zaškrtni si veřejné tankování. Dej uložit a vrať se do \"doplňků\" a tam si překopíruj nově vytvořenou adresu (řádek Obrázek přehled (velký) - jméno tvého auta).

Odesláno

Lidi už nějak dlouho jsme neslišeli žádné vaše podněty či připomínky.....:aut Stalo se snad něco ? :D To mi neříkejte že to funguje jak by mělo....

Jo a jedna věc mi trápí... nevidím auta registrovaných lidí na naši fotogaleriji.... :nevim Myslím že by bylo fajn to trochu více využít,kapacita je velká tak se nestydte a přidejte nějaké pěkné fotečky.... :aut

Odesláno

asi už tam je všecko aneb nápadů máte ještě dosti nezpracovaných. Všecko jednou končí, fotky až nějaký pěkný udělám, tankuju jednou za měsíc, opravy jen n jaře, jsou li nějaké

v květnu snad přibudou data o autě :cool:

Odesláno

Opravy jen na jaře.... :) Moje letošní jaro se začíná prodražovat.... :D Na to už nemám skoro co říct... :aut

Co se ti zdá nedostatečně zpracováno? :) Asi vím,ale rád bych se nechal překvapit nečím o čem ani nevím ..... :D

Odesláno

projdi si toto vlákno, kde jsem psal nápady a přijdeš na to, jinak kuře slíbilo, že je to v řešení. Jinak si myslím, že tdn projekt je hotový, není přeplácaný, nevotravuje reklamou, je prostě hotový a stačí ho jen používat :roker

Odesláno

já to ani nechtěl, mě štval ten rendl na úvodní straně. Pak přeci vytanul nápad udělat fotogalerii, která bude dávat náhodný fotky na první stránku, myslím, že to funguje hezky.

To, že tam je málo fotek??? Musíš být trpělivý, počkat na nějaký ten srazík, nebo až budou mít lidi náladu káry naleštit a v nějaký hezký krajině vyfotit. To, jak auto celý týden jezdí zaprášený po Ústí, opravdu fotit nebudu. Stejně tak auto zaparkovaný u paneláku a na toulky krajinou já osobně moc času nemám :nevim

Odesláno

Vyvstanul,ale spousta lidí si o to psala i na SZ.... Mno tak nějak to tetko funguje.... Já sem to svoje taky fotil špinavý v práci... o to nějak nejde :D Dával sem tam i pár fotek z rally,nemusí se tam dávat jen fotky svejch aut že jo .... .)

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Stejně jich tam pár je ve fotogalerce :D :D :D Jinak to nezabere moc času tam něco nahrát :D Ale já samozřejmě nikoho nenutím,jen tak nahlas přemítám ..... :aut

Ano, takzvaně nahlas přežvykuješ ho*na :P:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...