dj.kure Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: honza406 proto mne zaráží ten tvůj konec//diktovat umí každej a pak se urážet, když něco náhodou neni hned nebo vůbec// dobrá už tu mlčím To bylo samozřejmě myšleno k tomu autu, říkal jsem, že tam budou fotky z galerie až jí dodělám, takže dlouho už tam ti rendlíci nebudou. ... návrhy samozřejmě beru všechny ! Citovat
dj.kure Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Původně zaslal: wooody já ji používám, ale nikdy před tím sem nic takovího nepoužíval, takže nevím co a jak, tak se mi do toho nehce moc kecat :-D To nevadí, ale třeba máš nějakou myšlenku jak něco udělat jinak, nebo něco přidat či doplnit jestli ano, tak sem s tím. Citovat
dj.kure Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Připravujte si fotečky, fotogalerii mám takřka hotovou, ale spustím jí asi až zítra, ještě jí chci trošku otestovat, aby nevznikal nějakej chaozz Citovat
punkac Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 kolik fotek budu moct vložit? jaké rozlišení a velikost? Díky:cool: Citovat
dj.kure Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 All unlimited :-) Systém si to přeformátuje sám :-) Citovat
dj.kure Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Poslušně hlásím, že fotogalerie je plně funkční a spuštěna ! --> ZDE <-- Citovat
dj.kure Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Oznamuji pro rýpaly ... nový Homepage ... Rencka(y) jsem odstranil, nyní se zobrazuje 9 posledních fotek z fotogalerie :-) Citovat
punkac Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 okay na Seči, bude auto umyté, udělám nějaké hezké fotečky Jinak 9 pidináhledů se mi moc nelíbí, představoval bych si to tak, že by to náhodně měnilo obrázky s fotogalerie, ta původní velikost obrázku se mi líbíla daleko více:papa Citovat
dj.kure Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: punkac okay na Seči, bude auto umyté, udělám nějaké hezké fotečky Původně zaslal: punkac Jinak 9 pidináhledů se mi moc nelíbí, představoval bych si to tak, že by to náhodně měnilo obrázky s fotogalerie, ta původní velikost obrázku se mi líbíla daleko více:papa Tady je to horší hele, já když tam dám ty fotky jako to bylo předtím (z galerie), tak se taky může stát, že tam někdo dá třeba vyfocenej vejfuk a to mi nepřijde moc \"krásný\" na vystavování a hlavně to nemá žádnou souvislost se serviskou. Takhle je tam prostě 9 náhledů z fotogalerie a vypadá to celkem rozumně :-) Ale díky za podnět. Citovat
punkac Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 mohly by být ty náhledy alespoň maličko větší? Citovat
dj.kure Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: punkac mohly by být ty náhledy alespoň maličko větší? Já to spíš časem předělám na 2x2, takže budou větší. Horší na tom je ta věc, že když nahráváš fotky na server, tak se generuje náhled o tutej velikosti (takhle malej) takže to znamená nechat generovat ještě náhledy s většíma rozměrama. Protože kdybych tam nacpal originální velikost a jen jí nastavil rozměry, tak by se to načítalo dost dlouho (přecejenom když má fotka třeba 2MB, tak je to znát na čase načítání). Takhle ty náhledy mají doslova pár kilobajtů a je to načtený raz dva :-) Citovat
punkac Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 tomu rozumím, mě kolikrát štve, než se tady načte v nějakým dlouhým vlákně všem podpis nebo avatar Citovat
dj.kure Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Takže Tvůj nápad beru a dočkáš se i realizace za svého života ... tak koukej zajet do myčky a honem, ať máme fotky :-) Citovat
punkac Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 myčka bude jen před Sečí (doufám, že dorazíte, rád bych tě s Godzilou poznal), jinak za takový voloviny peníze nevyhazuju, vždy když auto umyju, tak začne do několika hodin pršet Spíš si v okolí Seče udělám výlet a auto nějak zajímavě nafotím, stejně potřebuji obměnit i fotky ve zdejší galerii jo jinak, co ten můj nápad s tím měřením spotřeby na jednotlivý sady pneumatik? [upravil dne 15/4/10 punkac] Citovat
dj.kure Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 Původně zaslal: punkacjo jinak, co ten můj nápad s tím měřením spotřeby na jednotlivý sady pneumatik? Ten tu mám mezi dalšíma k realizaci. Má to tu výhodu, že to uživatel neovlivňuje, termíny se budou brát od obutí do přezutí (jestli víš jak to myslim), takže se to \"samo\" spočítá :-) Mi tak napadá, kdo všechno jede na PAMK Mogul Rallye Šumava ? [upravil dne 15/4/10 dj.kure] Citovat
punkac Odesláno 15. duben 2010 Odesláno 15. duben 2010 no přesně takhle jsem ti to psal asi před měsícem:cool: koukám, jsi ty fotky orámoval, vypadá to dobře, když kliknu na nějaký obrázek a ukáže se fotogalerie uživatele \"jméno\", líbilo by se mi kdybych na to jméno mohl kliknout a ono by mě to hodilo na stránku se spotřebou vozu uživatele, pokaď má aktivovánu veřejnou tabuli se spotřebou Citovat
dj.kure Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Původně zaslal: dj.kure Dobrý nápad, díky, udělám Hotovo :-) Citovat
dj.kure Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 Takže kdo byl má, kdo nebyl nemá ... o čem mluvím - Fotky z PAMK Mogul Rallye Šumava - ke stažení na hlavní stránce E-S-K.cz po přihlášení (spodní část - novinky). [upravil dne 17/4/10 dj.kure] Citovat
godzila.01 Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 Původně zaslal: dj.kure Takže kdo byl má, kdo nebyl nemá ... o čem mluvím - Fotky z PAMK Mogul Rallye Šumava - ke stažení na hlavní stránce E-S-K.cz po přihlášení (spodní část - novinky). [upravil dne 17/4/10 dj.kure] Zbytek dodáme až si to nastahuju z fotáků a upravím..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.