Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

proto mne zaráží ten tvůj konec//diktovat umí každej a pak se urážet, když něco náhodou neni hned nebo vůbec// dobrá už tu mlčím :ticho

To bylo samozřejmě myšleno k tomu autu, říkal jsem, že tam budou fotky z galerie až jí dodělám, takže dlouho už tam ti rendlíci nebudou. ;) ... návrhy samozřejmě beru všechny !

Odesláno
Původně zaslal: wooody

já ji používám, ale nikdy před tím sem nic takovího nepoužíval, takže nevím co a jak, tak se mi do toho nehce moc kecat :-D

To nevadí, ale třeba máš nějakou myšlenku jak něco udělat jinak, nebo něco přidat či doplnit :) jestli ano, tak sem s tím.

Odesláno

okay na Seči, bude auto umyté, udělám nějaké hezké fotečky

Jinak 9 pidináhledů se mi moc nelíbí, představoval bych si to tak, že by to náhodně měnilo obrázky s fotogalerie, ta původní velikost obrázku se mi líbíla daleko více:papa

Odesláno
Původně zaslal: punkac

okay na Seči, bude auto umyté, udělám nějaké hezké fotečky

:super

Jinak 9 pidináhledů se mi moc nelíbí, představoval bych si to tak, že by to náhodně měnilo obrázky s fotogalerie, ta původní velikost obrázku se mi líbíla daleko více:papa

Tady je to horší hele, já když tam dám ty fotky jako to bylo předtím (z galerie), tak se taky může stát, že tam někdo dá třeba vyfocenej vejfuk a to mi nepřijde moc \"krásný\" na vystavování a hlavně to nemá žádnou souvislost se serviskou. Takhle je tam prostě 9 náhledů z fotogalerie a vypadá to celkem rozumně :-) Ale díky za podnět.

Odesláno

mohly by být ty náhledy alespoň maličko větší?

Já to spíš časem předělám na 2x2, takže budou větší. Horší na tom je ta věc, že když nahráváš fotky na server, tak se generuje náhled o tutej velikosti (takhle malej) takže to znamená nechat generovat ještě náhledy s většíma rozměrama. Protože kdybych tam nacpal originální velikost a jen jí nastavil rozměry, tak by se to načítalo dost dlouho (přecejenom když má fotka třeba 2MB, tak je to znát na čase načítání). Takhle ty náhledy mají doslova pár kilobajtů a je to načtený raz dva :-)

Odesláno

myčka bude jen před Sečí (doufám, že dorazíte, rád bych tě s Godzilou poznal), jinak za takový voloviny peníze nevyhazuju, vždy když auto umyju, tak začne do několika hodin pršet :grr

Spíš si v okolí Seče udělám výlet a auto nějak zajímavě nafotím, stejně potřebuji obměnit i fotky ve zdejší galerii

jo jinak, co ten můj nápad s tím měřením spotřeby na jednotlivý sady pneumatik?

[upravil dne 15/4/10 punkac]

Odesláno
Původně zaslal: punkacjo jinak, co ten můj nápad s tím měřením spotřeby na jednotlivý sady pneumatik?

Ten tu mám mezi dalšíma k realizaci. Má to tu výhodu, že to uživatel neovlivňuje, termíny se budou brát od obutí do přezutí (jestli víš jak to myslim), takže se to \"samo\" spočítá :-)

Mi tak napadá, kdo všechno jede na PAMK Mogul Rallye Šumava ? :D

[upravil dne 15/4/10 dj.kure]

Odesláno

no přesně takhle jsem ti to psal asi před měsícem:cool:

koukám, jsi ty fotky orámoval, vypadá to dobře, když kliknu na nějaký obrázek a ukáže se fotogalerie uživatele \"jméno\", líbilo by se mi kdybych na to jméno mohl kliknout a ono by mě to hodilo na stránku se spotřebou vozu uživatele, pokaď má aktivovánu veřejnou tabuli se spotřebou :super

Odesláno

Takže kdo byl má, kdo nebyl nemá ... o čem mluvím - Fotky z PAMK Mogul Rallye Šumava - ke stažení na hlavní stránce E-S-K.cz po přihlášení (spodní část - novinky).

[upravil dne 17/4/10 dj.kure]

Odesláno
Původně zaslal: dj.kure

Takže kdo byl má, kdo nebyl nemá ... o čem mluvím - Fotky z PAMK Mogul Rallye Šumava - ke stažení na hlavní stránce E-S-K.cz po přihlášení (spodní část - novinky).

[upravil dne 17/4/10 dj.kure]

Zbytek dodáme až si to nastahuju z fotáků a upravím..... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...