Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Odesláno

jak je to s tankování, když natankuju třeba 20 litrů ujedu 50 km, a pak pojedu dálku tak dotankuju za víc???? tak si to myslí že těch 20 litrů sem ujel za těch 50 km a narce tam spotřebu jako kráva....... todle sem přesně udělal a mám tam 9.5.....

Odesláno
Původně zaslal: wooody

jak je to s tankování, když natankuju třeba 20 litrů ujedu 50 km, a pak pojedu dálku tak dotankuju za víc???? tak si to myslí že těch 20 litrů sem ujel za těch 50 km a narce tam spotřebu jako kráva....... todle sem přesně udělal a mám tam 9.5.....

To je v pořádku, ono se to srovná ... pro víceméně přesnej počet to chce alespoň 5+ tankování.

Guest servisman
Odesláno

forum--sice nevím když mám registraci na spotřebě a musím se opět znova registrovat na forum :( proč forum nebere ta sama data na přihlášení

Odesláno
Původně zaslal: honza406

forum--sice nevím když mám registraci na spotřebě a musím se opět znova registrovat na forum :( proč forum nebere ta sama data na přihlášení

To je celkem jasný, propojit forum s databází esk není tak jednoduché, protože forum a esk využívá odlišné kryptovací funkce.

Odesláno

ahojtě kuře a godzilo

Mohl bych se zeptat, proč vytváříte nějaký fórum? máme přeci toto

:D

za sebe: mě se váš projekt líbí, přešel jsem na něj z DE, většinu věcí jste i přizpůsobili mým prosbám a potřebám, ale furt nechápu na co fórum, když je tolik věcí nedořešených

1) mobilní verze

2) nějaký smysluplný auto na hlavní stránce :)

3) když už tak vem jaký jsou auta přihlášný, a na tom zapracuj, každého potěší když občas uvidí svůj vůz - máš tam zatím škodovku, lancia, ford, renault, toyota, vw, autounion, medvěd, peginek nespočtu :D, blietzkrig, fiátek, dokonce jedno ferrari

jinak dík za projekt :super

Odesláno

tak jsem hodil registračku a ani na email mi nic nedošlo,, tak si forum užij :papa

Fórum jsem zamýšlel spíše jako pro řešení problémů přímo s E-S-K.cz ... :-) A jak říkám, včera jsem ho nainstaloval a víc ani nenastavil, takže je dost možný, že mail nepřišel.

Odesláno
Původně zaslal: punkac

ahojtě kuře a godzilo

Mohl bych se zeptat, proč vytváříte nějaký fórum? máme přeci toto :D

Viz předchozí odpověď.

za sebe: mě se váš projekt líbí, přešel jsem na něj z DE, většinu věcí jste i přizpůsobili mým prosbám a potřebám, ale furt nechápu na co fórum, když je tolik věcí nedořešených

1) mobilní verze

2) nějaký smysluplný auto na hlavní stránce :)

3) když už tak vem jaký jsou auta přihlášný, a na tom zapracuj, každého potěší když občas uvidí svůj vůz - máš tam zatím škodovku, lancia, ford, renault, toyota, vw, autounion, medvěd, peginek nespočtu :D, blietzkrig, fiátek, dokonce jedno ferrari

jinak dík za projekt :super

1) ... mobilní verze taky přijde, ale moc se od této lišit nebude, jen odstraním i to minimum \"grafiky\" a nechám přizpůsobovat velikost tabulek

2) auta jsou tam přece dvě :P

3) tuto je věc, kterou už jsem promýšlel několikrát ... chtěl jsem udělat fotogalerii u níž bys měl možnost \"zaškrtnout\" volbu \"veřejná fotografie\" a ta by se pak společně s dalšíma zobrazovala na hlavní stránce.

Ozátka je, jestli by tu fotogalerku někdo používal.

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Tak o tom sme se bavili už dávno.... Pak z toho nějak sešlo,ani už si nepamatuju proč :D

Páč si k tomu přispěl svým komentářem a tím to celý padlo :D

Odesláno
Původně zaslal: dj.kure

Původně zaslal: godzila.01

Tak o tom sme se bavili už dávno.... Pak z toho nějak sešlo,ani už si nepamatuju proč :D

Páč si k tomu přispěl svým komentářem a tím to celý padlo :D

Aha :D No vidíš to už si ani nepamatuju....:)

Odesláno

Členům E-S-K:

Zdravím všechny uživatele E-S-K.cz, rád bych Vás upozornil na fakt a zároveň se omluvil za menší chybičku ve funkci, která zajišťuje notifikaci před expirací účtu (poslední přihlášení – 3 měsíce a více, STK), kde bylo touto chybou způsobeno každodenní zaslání mailu s upozorněním (místo jednoho upozornění přišlo každý den).

Pokud by se Vám podařilo narazit na nějaký nedostatek, nebo problém, budu velice rád za jeho ohlášení.

tato zpráva Vám určitě přišla i na mail, pokud ne, nastavte si správně mail v nastavení účtu.

[upravil dne 6/4/10 dj.kure]

Odesláno

čus, tak koukám, že fritéza je už mezi palivama :nevim

nedávno se (tak rok zpět) se tu někdo chlubil, jak jezdí na transformátorový olej :blicismajlik, jinak proti slunečnici nic nemám :D

všiml jsem si, že jsem při zadávání zimních pneu udělal chybu, zadal jsem datum přezutí z letních na zimáky 20. říjen 2010 (ten ještě nebyl) namísto 20. říjen 2009

Možná bych to ošetřil, aby nešlo zadávat budoucí datum.....:)

Odesláno

čus, tak koukám, že fritéza je už mezi palivama

No a představ si, že jsem to tam přidal kvůli sobě, dneska jsem tam na zkoušku nalil dva litry oleje (v nádrži sem měl taky tak dva litry) a jede to uplně stejně :) možná i o něco líp (spíš zvukovej projev) ... a nic nesmrdí ... řepkáč.

Co se týče toho přezutí pneu ... v tom bych problém neviděl, já když se objednám na přezutí, tak ho tam vložím hned (což je až v budoucnu) :)

Odesláno

Datum jsem tedy opravil u tankování na automatiku (u editace se vloží datum z databáze, u vkládání novýho záznamu se předvloží dnešní datum).

Co se týče přehledu, to zítra upravím, výpis se zmenší na poslední 1,2,3 měsíce (podle nastavení) tankování, zbytek bude v archivu (další odkaz na kliknutí s kompletní tabulkou).

Odesláno

Mno za to my ale nemůžeme že není nikdo jinej schopen zdělit svůj názor :) Ono by se dalo dělat věcí,jen kdyby někdo něco řekl... Ale bavíme se tu prakticky od začátku čtyří .....:roker

Odesláno

přesně tak a pak se nedivte ,že raději zůstanu ,kde jsem byl, a co mi vyhovovalo ,zde u vás je jen malé procento.třeba to je tím rendlem na hlavní straně :aut

Hehm, chceš snad říct, že ESK nepoužíváš kvůli tomu, že je Renault na hlavní straně ? :D ... hmm tak to jsi mě rozesmál :D ... už několikrát se tu říkalo, že až bude hotová fotogalerie, tak se teprve začnou zobrazovat auta z fotogalerie ... hold chcete najednou moc věcí, ale pomoct mi nikdo nepomůže (diktovat umí každej a pak se urážet, když něco náhodou neni hned nebo vůbec) :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...