wooody Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 jak je to s tankování, když natankuju třeba 20 litrů ujedu 50 km, a pak pojedu dálku tak dotankuju za víc???? tak si to myslí že těch 20 litrů sem ujel za těch 50 km a narce tam spotřebu jako kráva....... todle sem přesně udělal a mám tam 9.5..... Citovat
dj.kure Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: wooody jak je to s tankování, když natankuju třeba 20 litrů ujedu 50 km, a pak pojedu dálku tak dotankuju za víc???? tak si to myslí že těch 20 litrů sem ujel za těch 50 km a narce tam spotřebu jako kráva....... todle sem přesně udělal a mám tam 9.5..... To je v pořádku, ono se to srovná ... pro víceméně přesnej počet to chce alespoň 5+ tankování. Citovat
dj.kure Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Tak právě jsem zprovoznil forum, ale potřeboval byh pár nápadů, jaké sekce do něj začlenit :-) díky za nápady (ohodnotím patřičným titulem v esk :-) ) Edit ... ještě adresa - http://forum.elektronicka-servisni-knizka.cz/ ... zatím tam toho moc nevykoukáte :-) [upravil dne 4/4/10 dj.kure] Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 forum--sice nevím když mám registraci na spotřebě a musím se opět znova registrovat na forum proč forum nebere ta sama data na přihlášení Citovat
dj.kure Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: honza406 forum--sice nevím když mám registraci na spotřebě a musím se opět znova registrovat na forum proč forum nebere ta sama data na přihlášení To je celkem jasný, propojit forum s databází esk není tak jednoduché, protože forum a esk využívá odlišné kryptovací funkce. Citovat
punkac Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 ahojtě kuře a godzilo Mohl bych se zeptat, proč vytváříte nějaký fórum? máme přeci toto za sebe: mě se váš projekt líbí, přešel jsem na něj z DE, většinu věcí jste i přizpůsobili mým prosbám a potřebám, ale furt nechápu na co fórum, když je tolik věcí nedořešených 1) mobilní verze 2) nějaký smysluplný auto na hlavní stránce 3) když už tak vem jaký jsou auta přihlášný, a na tom zapracuj, každého potěší když občas uvidí svůj vůz - máš tam zatím škodovku, lancia, ford, renault, toyota, vw, autounion, medvěd, peginek nespočtu , blietzkrig, fiátek, dokonce jedno ferrari jinak dík za projekt Citovat
dj.kure Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: honza406 tak jsem hodil registračku a ani na email mi nic nedošlo,, tak si forum užij Fórum jsem zamýšlel spíše jako pro řešení problémů přímo s E-S-K.cz ... :-) A jak říkám, včera jsem ho nainstaloval a víc ani nenastavil, takže je dost možný, že mail nepřišel. Citovat
dj.kure Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: punkac ahojtě kuře a godzilo Mohl bych se zeptat, proč vytváříte nějaký fórum? máme přeci toto Viz předchozí odpověď. Původně zaslal: punkac za sebe: mě se váš projekt líbí, přešel jsem na něj z DE, většinu věcí jste i přizpůsobili mým prosbám a potřebám, ale furt nechápu na co fórum, když je tolik věcí nedořešených 1) mobilní verze 2) nějaký smysluplný auto na hlavní stránce 3) když už tak vem jaký jsou auta přihlášný, a na tom zapracuj, každého potěší když občas uvidí svůj vůz - máš tam zatím škodovku, lancia, ford, renault, toyota, vw, autounion, medvěd, peginek nespočtu , blietzkrig, fiátek, dokonce jedno ferrari jinak dík za projekt 1) ... mobilní verze taky přijde, ale moc se od této lišit nebude, jen odstraním i to minimum \"grafiky\" a nechám přizpůsobovat velikost tabulek 2) auta jsou tam přece dvě 3) tuto je věc, kterou už jsem promýšlel několikrát ... chtěl jsem udělat fotogalerii u níž bys měl možnost \"zaškrtnout\" volbu \"veřejná fotografie\" a ta by se pak společně s dalšíma zobrazovala na hlavní stránce. Ozátka je, jestli by tu fotogalerku někdo používal. Citovat
punkac Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 myslím si, že když by tam ta možnost byla, každej by určitě zaškrtl svoje auto a tím by se to měnilo Citovat
godzila.01 Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Tak o tom sme se bavili už dávno.... Pak z toho nějak sešlo,ani už si nepamatuju proč Citovat
dj.kure Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Tak o tom sme se bavili už dávno.... Pak z toho nějak sešlo,ani už si nepamatuju proč Páč si k tomu přispěl svým komentářem a tím to celý padlo Citovat
godzila.01 Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: dj.kure Původně zaslal: godzila.01 Tak o tom sme se bavili už dávno.... Pak z toho nějak sešlo,ani už si nepamatuju proč Páč si k tomu přispěl svým komentářem a tím to celý padlo Aha No vidíš to už si ani nepamatuju.... Citovat
dj.kure Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Členům E-S-K: Zdravím všechny uživatele E-S-K.cz, rád bych Vás upozornil na fakt a zároveň se omluvil za menší chybičku ve funkci, která zajišťuje notifikaci před expirací účtu (poslední přihlášení – 3 měsíce a více, STK), kde bylo touto chybou způsobeno každodenní zaslání mailu s upozorněním (místo jednoho upozornění přišlo každý den). Pokud by se Vám podařilo narazit na nějaký nedostatek, nebo problém, budu velice rád za jeho ohlášení. tato zpráva Vám určitě přišla i na mail, pokud ne, nastavte si správně mail v nastavení účtu. [upravil dne 6/4/10 dj.kure] Citovat
punkac Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 čus, tak koukám, že fritéza je už mezi palivama nedávno se (tak rok zpět) se tu někdo chlubil, jak jezdí na transformátorový olej , jinak proti slunečnici nic nemám všiml jsem si, že jsem při zadávání zimních pneu udělal chybu, zadal jsem datum přezutí z letních na zimáky 20. říjen 2010 (ten ještě nebyl) namísto 20. říjen 2009 Možná bych to ošetřil, aby nešlo zadávat budoucí datum..... Citovat
dj.kure Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: punkac čus, tak koukám, že fritéza je už mezi palivama No a představ si, že jsem to tam přidal kvůli sobě, dneska jsem tam na zkoušku nalil dva litry oleje (v nádrži sem měl taky tak dva litry) a jede to uplně stejně možná i o něco líp (spíš zvukovej projev) ... a nic nesmrdí ... řepkáč. Co se týče toho přezutí pneu ... v tom bych problém neviděl, já když se objednám na přezutí, tak ho tam vložím hned (což je až v budoucnu) Citovat
dj.kure Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Datum jsem tedy opravil u tankování na automatiku (u editace se vloží datum z databáze, u vkládání novýho záznamu se předvloží dnešní datum). Co se týče přehledu, to zítra upravím, výpis se zmenší na poslední 1,2,3 měsíce (podle nastavení) tankování, zbytek bude v archivu (další odkaz na kliknutí s kompletní tabulkou). Citovat
godzila.01 Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Mno za to my ale nemůžeme že není nikdo jinej schopen zdělit svůj názor Ono by se dalo dělat věcí,jen kdyby někdo něco řekl... Ale bavíme se tu prakticky od začátku čtyří ..... Citovat
dj.kure Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: honza406 přesně tak a pak se nedivte ,že raději zůstanu ,kde jsem byl, a co mi vyhovovalo ,zde u vás je jen malé procento.třeba to je tím rendlem na hlavní straně Hehm, chceš snad říct, že ESK nepoužíváš kvůli tomu, že je Renault na hlavní straně ? ... hmm tak to jsi mě rozesmál ... už několikrát se tu říkalo, že až bude hotová fotogalerie, tak se teprve začnou zobrazovat auta z fotogalerie ... hold chcete najednou moc věcí, ale pomoct mi nikdo nepomůže (diktovat umí každej a pak se urážet, když něco náhodou neni hned nebo vůbec) Citovat
wooody Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 já ji používám, ale nikdy před tím sem nic takovího nepoužíval, takže nevím co a jak, tak se mi do toho nehce moc kecat :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.