Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Odesláno

Tak aspoň bych se mohl pochlubit, že web který tvoříme je opravdu za hranicí extrému :D ... ale tak což, něco tam dáme. Takže během dneška udělám ten publist tankování a pak se směle pustím do té úpravy tankování. Dále očekávejte, že uděláme s Godzilákem forum (podobné jako je tady, ale bude postaveno na phpBB), víceméně jenom jako \"helpdesk\" a takovej veřejnej pokec :-) Už jste si všimli chatíku ? :B

Guest servisman
Odesláno

jj koukal jsem ,ale na tankování jdu 1-2x do měsíce ,takže nevím jak se ujmemchat.Vem že tu na foru je taky chat na hl.straně a dlouho už nevyužit,pamatuji doby kdy se chatovalo o106.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jj koukal jsem ,ale na tankování jdu 1-2x do měsíce ,takže nevím jak se ujmemchat.Vem že tu na foru je taky chat na hl.straně a dlouho už nevyužit,pamatuji doby kdy se chatovalo o106.

Tak já ho tam dal jen zatím, kdyby se třeba někdo na něco konkrétního ptal, tak abych odpověděl, ale zase ho sundám až bude forum :-)

Odesláno

Takže jsem dodělal ten \"Publist\" ... najdete to celkem snadno ... na konci řádku s výpisem Vašich aut je ikonka která se jmenuje sdílení auta ... na tu si klikněte a pak druhej rámeček - Zveřejnit tankování (bez nutnosti přihlášení) - tam si zaškrtněte políčko, klikněte na uložit nastavení a ono vás to během chvilky přesměruje přímo na ten výpis ... co se týče obrázku, tak v Doplňcích se automaticky změnila adresa obrázku (hodnota url) :-)

Edit: můžete si to vyzkoušet třeba kliknutím na můj banner, ten už směruje právě na tankování

[upravil dne 22/3/10 dj.kure]

Odesláno

Takže funguje to, ale uvítal bych, kdyby po tom, co to potvrdím a jsem přesměrován na stránku, kde je jen údaj o spotřebě, aby pokaď jsem byl přihlášen před tím, se ukázalo tlačítko, které mě vrátí zpět na hlavní stranu, kde mám všecky údaje. Toto by se samozřejmě neukázalo, kdyby někdo přišel po kliknutí na ikonku v podpisu

a teď to hlavní, kdy předěláš tankování, aby mi to neukazovalo, že to auto žere 18 litrů??!!!:bacha

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Takže funguje to, ale uvítal bych, kdyby po tom, co to potvrdím a jsem přesměrován na stránku, kde je jen údaj o spotřebě, aby pokaď jsem byl přihlášen před tím, se ukázalo tlačítko, které mě vrátí zpět na hlavní stranu, kde mám všecky údaje. Toto by se samozřejmě neukázalo, kdyby někdo přišel po kliknutí na ikonku v podpisu

a teď to hlavní, kdy předěláš tankování, aby mi to neukazovalo, že to auto žere 18 litrů??!!!:bacha

Tak jsem to opravil, rovnou tě to přesměruje na stránku s přehledem (prostě zpátky).

K druhé části ... no je to další věc co se chystám dělat, ale nebude to tak jednoduché :roll

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

No snad to bude brzo:D vydržet,vydržet :)

Taaak, i Godzilák si zvyknul :-B ... prostě to chce výdrž a třeba se dočkáš ... někdy ... jednu ... daleko v budoucnu ... :-B ...

Odesláno

obrázek je hezčí, dal bych tam ale nějakou klasiku, třeba porsche 911 3.6 turbo z roku 1972 :cool::cool:

s tím tankováním stejně nechápu, jak si někdo pamatuje že mu žebravý oko začlo svítit třeba při 197539 km - podle cimrmana je to nezapamatovatelné číslo, mělo by jít především o pohodlí uživatele - není snažší si pamatovat, že najedu 850 km a to zadat do systému???? :bacha:aut:)

notabene, když přesnost, tak denní počítadlo ukazuje po 100 metrech, celkový ne

[upravil dne 23/3/10 punkac]

Odesláno

Ono to hlavně není jednoduchý udělat,je to dost brutální zásah do systému :) Já když tankuju tak si prostě na líseček od benzínky napíšu stav kilometrovníku a je to,pak to tam plácnu a je to v databázi... Ale máš pravdu že tak pro půlku lidí to bude snadnější vypisovat údaje z denního počítadla.... :)

Jinak s tou 911 ti nevím člověče,nějak nejsem na ty starý kousky .... :bojim:D Stačí že v jednom jezdím,ten můj škopek už je taky takovej poloveterán :D

Odesláno

hele, nikde nebudu lovit tužku a schovávat nějakej lístek od pumpy, to už vidím, jak vezmu za třista a chci účet, na kterej bych něco zapsal :nevim

nějak jsou tu poslední dobou samý výmluvy:roker

Guest servisman
Odesláno

bavili jsme se o tom s Jakubem-punkáčem u něj na chalupě.Pěkný je že tu je jeden obrázek,kde je jaký auto přezdívka a spotřeba v jednom vypadá to i pěkně,ale u něj zrovna ta průměrná spotřeba 18,3 je nějak mimo asi by to měl ještě dělit 3mi.:D Každý je zvyklý ne něco tu je výhoda že tomu porozumí každý,v DE jak kdo ne každý umí N či A

Odesláno

hele, nikde nebudu lovit tužku a schovávat nějakej lístek od pumpy, to už vidím, jak vezmu za třista a chci účet, na kterej bych něco zapsal :nevim

nějak jsou tu poslední dobou samý výmluvy:roker

No vzhledem k tomu, že teď dělam na dalším webu (už jako \"skoro\" placená práce), tak to nestíhám (a věř, že přijít domů po xy hodinách čistýho přemejšlení nad kódem a pokračovat nad tutim neni žádná lahoda) ... ale jestli chceš, můžeš přispět vlastním kódem :B ... nebo mám snad očekávat výmluvy typu neumim ? :-B :roker ...

Ne, dočkáš se, já tam teď přidám políčka (během dne) s denním počítadlem, tak si to akorát přesuneš, ale ten systém dopočítávání prostě eště nebude fungovat.

EDIT:

Pokud ale máš čásek a chuť, tak skus vymyslet následující:

Teď máme v datožce záznamy (Vaše tankování), kde máš stav kilometrů (celkem) a počet tankovaných litrů. No a teď tedy přemejšlim how-to -- pokud přidám políčko pro denní tankování tak u těch, kteří si píší celkový stav tachometru by mělo být denní počítadlo zcela ignorováno (pouze inf. charakter) ... pokud bude vyplněno pouze denní počítadlo, pak musím použít čistý dojezdový vzoreček (bez odpočítávání prvního tankování), což není problém, ale stav tachometru bude opět jen informativního charakteru. No ale to znamená ještě dodělat nějaké tlačítko, kde si nadefinujete, co budete využívat. Jestli stav tachometru celkového, nebo denního.

Jenom bych prosil o zkontrolování, nebo celkově cizí úvahu, protože mi to poslední dobou nějak přestává myslet a nerad bych se pustil do kraviny :-)

[upravil dne 25/3/10 dj.kure]

Odesláno

přijde mi to logické...

mě osobně by stačilo, kdyby tam byl přepínač buď \"celkové km\" nebo \"denní km\", (aby tam nepřekážely prázdný políčka)myslím, že jsou jen dva tábory, jeden bude vyplňovat jen první možnost a druhej tu další, pochybuju, že je někdo, kdo bude někdy vyplňovat jedno a pak zas druhý :myslim

jinak samozřejmě chápu, že se musíš taky něčím živit a neziskovka servisní knížka chleba domů nepřinese

já zas vozil 2 dny šotolinu a taky ruce mám vytahaný až na zem :D

jo jinak hezky funguje to kliknutí na ikonku v podpisu, jen mi tam někde v rohu chybí tlačítko \"přejít na hlavní stranu\" pro možnost přihlášení nebo pokuď jsem přihlášen pro skok rovnou do svého profilu :super

[upravil dne 25/3/10 punkac]

Odesláno

jo jinak hezky funguje to kliknutí na ikonku v podpisu, jen mi tam někde v rohu chybí tlačítko \"přejít na hlavní stranu\" pro možnost přihlášení nebo pokuď jsem přihlášen pro skok rovnou do svého profilu :super

Lepší ? :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...