godzila.01 Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Tebe se nikdo na nic neptal Citovat
dj.kure Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Tak jsem dodělal ještě sekci Vedlejší výdaje ... kam můžete dopisovat výdaje za dálniční známky, kapaliny (ostřikovače, ...), vůně do auta, čistící prostředky, parkovné atp. Pokud budete mít nápad na další možnost v této sekci (něco z těch druhů výdajů), tak mi je sem napište, já je doplním. Edit: Jako další bude následovat nastavení stránky s přehledem, budete mít možnost si v nastavení účtu definovat, které sekce se mají zobrazovat a které ne (pokud třeba nepoužíváte tankování, nebo STK, tak ať se Vám zbytečně nezobrazuje). Poté se dočkají všichni co očekávají možnost zápisu kilometrů pomocí denního počítadla. [upravil dne 18/3/10 dj.kure] Citovat
dj.kure Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Tak jenom doplním že už si můžete nastavit, co se Vám v přehledu zobrazí a co ne. Pro příklad - můžete si například nechat vypisovat jen seznam aut a tankování. Citovat
punkac Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: dj.kure Poté se dočkají všichni co očekávají možnost zápisu kilometrů pomocí denního počítadla. [upravil dne 18/3/10 dj.kure] snad se na to netěším jen já Citovat
dj.kure Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Určitě ne, já už bych to měl ale velice rád za sebou, protože to bude dosti komplikovaný zásah do celého systému tankování ... Ale až to bude, tak bude prozatím aspoň trošku hotovo. I když ... ještě musím dodělat ten veřejný přehled (bez nutnosti přihlášení). Grafiku mám slíbenou Citovat
dj.kure Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Já spím jenom když je to nezbytně nutné ... Citovat
godzila.01 Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 Co kecáš vždyt chrápeš jak medvěd :D Já skoro nespím za tejden 40hodin,když do toho napočtu i víkend.... Citovat
dj.kure Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Tak ty taky nemáš nárok, koukej makat a nemektej Citovat
godzila.01 Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Nějak podezřele dlouho neměl nikdo žádné výtky či připomínky ? Až se mi tomu nějak nechce věřit Citovat
punkac Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 mno, já furt čekám na to tankování, vše co by se mi líbilo, už jsem napsal, to měnění, co se má zobrazovat, je fajn Hlavně aby to fungovalo, až někdo klikne na tu ikonku v podpisu a uvidí třeba jen tankování.... tak víkendový flákání končí, sednout k pc a makat! Citovat
Guest servisman Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 jj proto jsem ponechal tankování co mám v DE ,třeba já bych pozměnil ten obr a dal tam starou pragovku veterán,ta mi přijde hezčí než Ford Citovat
godzila.01 Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 jj na tom tankování se dělá,na zobrazování taky,ale není to tak jednoduchý.... Tak obrázků tam má být více,ale je to pokaždé spíš otázka vkusu,at tam dáme cokoli tak se nikdy nezavděčíš všem Spíš se udělá novej design kompletně.... Udělá to grafik a alespon to bude na úrovni.... Zbytek se poladí též,je to otázka času to udělat a otestovat aby to fungovalo jak mělo Citovat
dj.kure Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Já se jenom zeptám, bude Vám stačit veřejné tankování, nebo chcete i další položky ? Citovat
punkac Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 mě by defacto stačilo tankování, jiné věci jsou soukromé s tou pragovkou souhlasím nebo tatraplán či 603 Citovat
dj.kure Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Původně zaslal: punkac mě by defacto stačilo tankování, jiné věci jsou soukromé s tou pragovkou souhlasím nebo tatraplán či 603 Vyfoť se a dáme tě tam ;-) Citovat
punkac Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 to by mělo za následek pouze jednu věc a to brutální velice krátkodobý nárůst sledovanosti webu (každý by chtěl vidět exota), ale pak by přišlo vystřízlivění, mezi lidmi by se to rozkřiklo, že to je web nehezkých lidí a už by na něj nikdo nepáchl Ale jestli na tom trváš obrázek ti pošlu Citovat
Guest servisman Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 na novinku každý kouká pokud je to okoukaný tak už není zájem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.