Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dodělal ještě sekci Vedlejší výdaje ... kam můžete dopisovat výdaje za dálniční známky, kapaliny (ostřikovače, ...), vůně do auta, čistící prostředky, parkovné atp. Pokud budete mít nápad na další možnost v této sekci (něco z těch druhů výdajů), tak mi je sem napište, já je doplním.

Edit:

Jako další bude následovat nastavení stránky s přehledem, budete mít možnost si v nastavení účtu definovat, které sekce se mají zobrazovat a které ne (pokud třeba nepoužíváte tankování, nebo STK, tak ať se Vám zbytečně nezobrazuje). Poté se dočkají všichni co očekávají možnost zápisu kilometrů pomocí denního počítadla.

[upravil dne 18/3/10 dj.kure]

Odesláno

Tak jenom doplním že už si můžete nastavit, co se Vám v přehledu zobrazí a co ne. Pro příklad - můžete si například nechat vypisovat jen seznam aut a tankování.

Odesláno
Původně zaslal: dj.kure

Poté se dočkají všichni co očekávají možnost zápisu kilometrů pomocí denního počítadla.

[upravil dne 18/3/10 dj.kure]

snad se na to netěším jen já :papa

Odesláno

Určitě ne, já už bych to měl ale velice rád za sebou, protože to bude dosti komplikovaný zásah do celého systému tankování :ticho ... Ale až to bude, tak bude prozatím aspoň trošku hotovo. I když ... ještě musím dodělat ten veřejný přehled (bez nutnosti přihlášení). Grafiku mám slíbenou :)

Odesláno

mno, já furt čekám na to tankování, vše co by se mi líbilo, už jsem napsal, to měnění, co se má zobrazovat, je fajn

Hlavně aby to fungovalo, až někdo klikne na tu ikonku v podpisu a uvidí třeba jen tankování.... tak víkendový flákání končí, sednout k pc a makat!:aut

Guest servisman
Odesláno

jj proto jsem ponechal tankování co mám v DE ,třeba já bych pozměnil ten obr a dal tam starou pragovku veterán,ta mi přijde hezčí než Ford

Odesláno

jj na tom tankování se dělá,na zobrazování taky,ale není to tak jednoduchý.... :) Tak obrázků tam má být více,ale je to pokaždé spíš otázka vkusu,at tam dáme cokoli tak se nikdy nezavděčíš všem :bojim:roker Spíš se udělá novej design kompletně.... Udělá to grafik a alespon to bude na úrovni.... :) Zbytek se poladí též,je to otázka času to udělat a otestovat aby to fungovalo jak mělo :)

Odesláno
Původně zaslal: punkac

mě by defacto stačilo tankování, jiné věci jsou soukromé :cool:

s tou pragovkou souhlasím nebo tatraplán či 603

Vyfoť se a dáme tě tam ;-)

Odesláno

to by mělo za následek pouze jednu věc a to brutální velice krátkodobý nárůst sledovanosti webu (každý by chtěl vidět exota), ale pak by přišlo vystřízlivění, mezi lidmi by se to rozkřiklo, že to je web nehezkých lidí a už by na něj nikdo nepáchl :) Ale jestli na tom trváš obrázek ti pošlu

Guest servisman
Odesláno

na novinku každý kouká pokud je to okoukaný tak už není zájem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...