punkac Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 jste mladí, tak upravujte, dokud můžete a kdybyste náhodou na nějakou fíčuru zapomněli, my vám jí určitě připomeneme a vymyslíme další Citovat
godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: punkac kdybyste náhodou na nějakou fíčuru zapomněli, my vám jí určitě připomeneme a vymyslíme další Tak nějak sem přesně čekal že tohle řekneš :D Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 ano, takový jsem já hlavně tu kuře sliboval, jak předělá to tankování, abych i já (myslím i ostatní) byl taky spokojenej, potřeboval na to čistou hlavu, a je tu další skoro půlnoc a kde nic tu nic :mrk Citovat
dj.kure Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Si mě asi špatně představuješ, já nejsem přivrtaná sedící programující jednotka u počítače ... občas taky vyrazim ven a tááák, víš ? ... jinak statistika zatim tak nějak hotová. Se jukni. Edit: Odkaz na statistiky zde [upravil dne 15/3/10 dj.kure] Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 hezky tam ten můj kočár svítí, spotřeba jako tank... statistika vypadá pěkně, chci se jen optat, jak je ošetřeno když já mám kupříkladu 2,1 SVDT a regne se člověk s 2,1 STDT motor a váha vozu téměř totožná, jen má chudší výbavu Bereš to podle obsahu nebo kilowatt? jinak bych to ještě poupravil tak, že po kliknutí na značku vozu, se krásně zobrazí všecky pežoty a všecky typy (206,205,306,406 atd.) určitě bych tam nechal volbu zobrazit vše nebo jen dle typů, později bych možná přidal i filtr na motory, či palivo. Teď je to sranda, je tam 26 aut a je to i tak přehledné, ale později, až tam a to já doufám, bude 10000 pežotů, by to mohlo býti nepřehledné [upravil dne 15/3/10 punkac] Citovat
dj.kure Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Je to složitější, řadí se to podle modelu (306,307, ...), pak podle karoserie (combi, sedan, ...), podle označení (1.8, 1.8 16V, ...), podle kW a pak podle data výroby. U číselnejch hodnot je to od nejmenší po největší (od 0 do 9) a u textovejch hodnot je to od A do Z (nečekaně). Model auta si bohužel zatím definuje uživatel sám, protože nehodlám trávit dny nad prohledáváním webů a zjišťováním, který auta automobilka vydala, takže pokud chceš porovnávat - citace: 2,1 SVDT a regne se člověk s 2,1 STDT motor a váha vozu téměř totožná, jen má chudší výbavu Bereš to podle obsahu nebo kilowatt? ... tak nejdřív se zobrazí v seznamu 2.1 STDT, protože je v abecedě blíže k \"A\" (ST vs. SV), tedy pokud máte stejné kilowatty. Citovat
punkac Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 to víš nám šťouralům se vše jeví tak snadné díky za vysvětlení jinak bych to udělal podobně jako maj stránky s dílama řešený auta vybereš značku pak model a pak motor. Mrkni na www.elitecat.cz To jestli auto bylo s výbavou např. stdt or svdt je irelevantní, poslední důležitá věc je typ motoru Citovat
punkac Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 jo jinak u tankování mě bavilo zobrazení poznámnky, pokaď byla, hned pod tankováním, to vyvolávání přes tlačítko poznámka, zavání tím, že stejně zapomenu jestli jsem tam něco někdy vložil nebo ne a přestanu poznámky používat..... Citovat
Guest servisman Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 přesně tak jen dle motoru bych to rozdělil jestli je výbava ST SR SV to je už zanedbatelný punkac jak máš na mysli ty poznámky v de se mi lídilo že jsem najel na ti bublinu a zobrazilo se mi co jsem měnil či tam napsal Citovat
MrChodny Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Na DE se da tankovani vyexportovat do csv, co udelat import aby ti, co prechazeji, nemuseli pretukavat rucne? Citovat
dj.kure Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: punkac jo jinak u tankování mě bavilo zobrazení poznámnky, pokaď byla, hned pod tankováním, to vyvolávání přes tlačítko poznámka, zavání tím, že stejně zapomenu jestli jsem tam něco někdy vložil nebo ne a přestanu poznámky používat..... Tak to jsi radši ani neměl psát, já jsem se s tím dělal a naopak jsem se dočkal kritiky, že je to tím nepřehledné a tak jsem to tedy smazal. Hold všem vyjít vstříc nemůžu Uvidíme tedy časem, nejspíš přidám nějaké zaškrtávátko s volbou, co kdo preferuje. Citovat
dj.kure Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: honza406 přesně tak jen dle motoru bych to rozdělil jestli je výbava ST SR SV to je už zanedbatelný punkac jak máš na mysli ty poznámky v de se mi lídilo že jsem najel na ti bublinu a zobrazilo se mi co jsem měnil či tam napsal Dělení podle motoru bych řešil až bude trochu víc aut, jsou sekce, kde není ani jedno, nebo jsou tam dvě. Vem si, že někdo napíše do modelu místo Fabia výraz Fabie a hned máme o sekci víc, takže zatim bych to ještě moc nehrotil. Spíš uvažuji o tom, že se při vypisování udělá u každého modelu rozdělovací čára (takže se odlišné modely od sebe oddělí). Edit: Ještě jsem upravil to tlačítko poznámka - po najetí se zobrazí poznámka (pokud nějaká k danému tankování je). [upravil dne 16/3/10 dj.kure] Citovat
dj.kure Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: MrChodny Na DE se da tankovani vyexportovat do csv, co udelat import aby ti, co prechazeji, nemuseli pretukavat rucne? To je dobrý nápad, DEčko jsem ještě nestudoval. Můžeš mi prosím udělat nějaký export a hodit na PM, abych si prošel strukturu, co všechno DE exportuje ? Citovat
Guest servisman Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 a na ty stránky jsi nekoukal co tam je vše ? http://www.spritmonitor.de/ pokud je trochu prolezeš inspirace se pak najde Citovat
godzila.01 Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Koukal jsem na to,ale je tam toho celkem dost:) A ne na všechny údaje sem se dostal,protože nejsem přihlášený uživatel a registrovat sem se nechtěl Citovat
dj.kure Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Ještě se tedy vrátím k těm poznámkám (výpisu na samostatném řádku). Jelikož se nemohu zavděčit všem, protože někomu se ta možnost líbí a někomu ne, tak jsem to vyřešil trochu elegantněji. Na konci stránky máte na pravé straně dva selectboxy (přepínají se mezi sebou) - Skrýt poznámky a Zobrazit poznámky. Standardně jsou poznámky skryté, pokavad si zvolíte poznámky zobrazovat, nastavení se uloží a budou se zobrazovat vždy. Toto nastavení můžete samozřejmě kdykoli změnit. Citovat
punkac Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: honza406 jak máš na mysli ty poznámky v de se mi lídilo že jsem najel na ti bublinu a zobrazilo se mi co jsem měnil či tam napsal To by bylo asi nejhezčí, ale asi i na programování nejsložitější mě to vyhovuje tak jak je to teď, tj. že pokaď je poznámka, hnedle jí vidím, asi k něčemu byla, když jsem jí tam psal... tam kde není, nic se neokazuje Citovat
dj.kure Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: punkac Původně zaslal: honza406 jak máš na mysli ty poznámky v de se mi lídilo že jsem najel na ti bublinu a zobrazilo se mi co jsem měnil či tam napsal To by bylo asi nejhezčí, ale asi i na programování nejsložitější mě to vyhovuje tak jak je to teď, tj. že pokaď je poznámka, hnedle jí vidím, asi k něčemu byla, když jsem jí tam psal... tam kde není, nic se neokazuje Když najedeš na tu ikonku poznámky, tak se objeví v kontextové nápovědě (bublině) :-) Ale jak jsem již psal, máte možnost si teď volně přepínat mezi zobrazováním a skrytím poznámky ve výpisu Citovat
godzila.01 Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Takhle si myslím že je to naprosto ideální Nebo to snad někomu nevyhovuje ? Citovat
dj.kure Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 Takhle si myslím že je to naprosto ideální Nebo to snad někomu nevyhovuje ? Mě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.