dj.kure Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 To je v klidu, to jsou jenom příbuzenský spory :D Citovat
Guest servisman Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 jen na okraj co ta zkratky nad jmeny VIP member a pod ?? vysvětlivky nejsou Citovat
dj.kure Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: honza406 jen na okraj co ta zkratky nad jmeny VIP member a pod ?? vysvětlivky nejsou Toho si zatím moc nevšímej, bude se to nastavovat podle aktivity na webu a dále podle návrhů ke zlepšení. VIP snad vysvětlovat nemusím, Member je každý člen (registrovaný), pak máš Owner (majitel), to jsem zatim já a bude eště Godzilák. VIPka se taky brzo dočkáš, zatím tak nějak nevím co udělat dříve :-B Citovat
godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Hele lidi zajímalo by mně kolik z vás to aktivně používá,lidí je tam registrováno už celkem dost,aut taky a koukal jsem že záznamy neustále rostou,tudíž to lidi používají a tak mi napadlo kolik lidí odsud to používá? ... Tak se přiznejte Citovat
godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Jo těch ještě bude Postupně se to aktualizuje podle vás.... Co si neřeknete to nebudete mít Citovat
dj.kure Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 .... Co si neřeknete to nebudete mít Jistě, uděláme všechno, fakturu pak pošlu Godzilákovi, ale s tím on určitě počítá, že ? Citovat
Qcko Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Aj ja pouzivam, zatial len na evidenciu paliva, ale pouzivam Citovat
godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: dj.kure Původně zaslal: godzila.01 .... Co si neřeknete to nebudete mít Jistě, uděláme všechno, fakturu pak pošlu Godzilákovi, ale s tím on určitě počítá, že ? Ehm:bacha Citovat
godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: Qcko Aj ja pouzivam, zatial len na evidenciu paliva, ale pouzivam To jsme rádi a jak ti to vyhovuje ? Citovat
Guest servisman Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 zatím používám a přepsal jsem pár věcí z DE.Jinak na pneu jsem se nedostal či opravy taky ne,musel bych dosti prohledati svoje záznamy o autě.V de jsem psal jen do tankování poznámku jako výměna oleje či filtrů či pak jako výměna radiatoru či destičky. Chce to čas co a jak,ono záleží kolik člověk najede a jak tankuje,ale jen jedno co mne nesedí je hl.strana model auta,a pak jak to vezmu pokud bych se chtěl podívat na jiné auta třeba P 406 jak jsou na tom Citovat
dj.kure Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: honza406 zatím používám a přepsal jsem pár věcí z DE.Jinak na pneu jsem se nedostal či opravy taky ne,musel bych dosti prohledati svoje záznamy o autě.V de jsem psal jen do tankování poznámku jako výměna oleje či filtrů či pak jako výměna radiatoru či destičky. Chce to čas co a jak,ono záleží kolik člověk najede a jak tankuje,ale jen jedno co mne nesedí je hl.strana model auta,a pak jak to vezmu pokud bych se chtěl podívat na jiné auta třeba P 406 jak jsou na tom Jestli Tě dobře chápu, tak bych rád více veřejných statistik ? Citovat
dj.kure Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: honza406 ne jen pokud se podíváš jsem http://www.spritmonitor.de/en/ tak si klikni na značku a uvidíš jak jsou na tom ostatní Ahaa, tak to chapu, ale ESK byla puvodne myslena trochu jinak, naopak zadna data nezverejnovat, ale mas pravdu, ze tuto snad nikomu neuskodi. Tak taky se dockas, pisu si Citovat
godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Jo tohle každopádně není vůbec špatný nápad.... Stejně tak jako s těmi profili.... Takže to už jsme komplet nebo se ještě přihlásí další co používají ESK ? Citovat
Guest servisman Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 jaká data jde jen o spotřebu,proto pokud mne zajímá nějaký auto tak mrknu jak jsou na tom se spotřebou a nikde se neptám kolik to žere jde jen o výpisy tankování a spotřeby taky pokud klikneš nahoře v De,tak se objevuje tato tabulka Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 Jo tohle každopádně není vůbec špatný nápad.... Stejně tak jako s těmi profili.... Takže to už jsme komplet nebo se ještě přihlásí další co používají ESK ? Dnes jsem to ukázal rodičům, koupili si před rokem nový vůz, tak majjí zatím vše v paměti (nic neměnili, jen koupili gumy), ale nápad se jim zamlouvá, tak se snad registrují, stejně tak bratr, ten používá DE, třeba se mu to bude také líbit Citovat
dj.kure Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Teď upravuji tu statistiku (přehled, kolik jaká značka průměrně spapá). Bude to nečekaně na stránce statistiky. Už je tam přehled značek, ale teprve dělám ten výpis spotřeby. Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 né značka ale model vozu konkrétní značky nemůže se stejně měřit ford mondeo z 90 let a ford mondeo z posledních let, mají úplně odlišné motory, to je pak jen jako legrace, stejně jak psal Berkoff, že by tam mohla být statistika, kolik uživatelé propálili paliva a projeli km, spotřebovali pneumatik, prošli technickejma a tak Citovat
godzila.01 Odesláno 15. březen 2010 Autor Odesláno 15. březen 2010 Tak jak poslouchám co by tam všecko mělo a mohlo být,tak to vidím tal na 30let práce :D :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.