Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

jen na okraj co ta zkratky nad jmeny VIP member a pod ?? vysvětlivky nejsou

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jen na okraj co ta zkratky nad jmeny VIP member a pod ?? vysvětlivky nejsou

Toho si zatím moc nevšímej, bude se to nastavovat podle aktivity na webu a dále podle návrhů ke zlepšení. VIP snad vysvětlovat nemusím, Member je každý člen (registrovaný), pak máš Owner (majitel), to jsem zatim já a bude eště Godzilák. VIPka se taky brzo dočkáš, zatím tak nějak nevím co udělat dříve :-B

Odesláno

Hele lidi zajímalo by mně kolik z vás to aktivně používá,lidí je tam registrováno už celkem dost,aut taky a koukal jsem že záznamy neustále rostou,tudíž to lidi používají a tak mi napadlo kolik lidí odsud to používá? ... :):roker Tak se přiznejte :D

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

.... Co si neřeknete to nebudete mít :D

Jistě, uděláme všechno, fakturu pak pošlu Godzilákovi, ale s tím on určitě počítá, že ? :D

Odesláno
Původně zaslal: dj.kure

.... Co si neřeknete to nebudete mít :D

Jistě, uděláme všechno, fakturu pak pošlu Godzilákovi, ale s tím on určitě počítá, že ? :D

Ehm:bacha

Guest servisman
Odesláno

zatím používám a přepsal jsem pár věcí z DE.Jinak na pneu jsem se nedostal či opravy taky ne,musel bych dosti prohledati svoje záznamy o autě.V de jsem psal jen do tankování poznámku jako výměna oleje či filtrů či pak jako výměna radiatoru či destičky.

Chce to čas co a jak,ono záleží kolik člověk najede a jak tankuje,ale jen jedno co mne nesedí je hl.strana model auta,a pak jak to vezmu pokud bych se chtěl podívat na jiné auta třeba P 406 jak jsou na tom

Odesláno

zatím používám a přepsal jsem pár věcí z DE.Jinak na pneu jsem se nedostal či opravy taky ne,musel bych dosti prohledati svoje záznamy o autě.V de jsem psal jen do tankování poznámku jako výměna oleje či filtrů či pak jako výměna radiatoru či destičky.

Chce to čas co a jak,ono záleží kolik člověk najede a jak tankuje,ale jen jedno co mne nesedí je hl.strana model auta,a pak jak to vezmu pokud bych se chtěl podívat na jiné auta třeba P 406 jak jsou na tom

Jestli Tě dobře chápu, tak bych rád více veřejných statistik ?

Odesláno

ne jen pokud se podíváš jsem http://www.spritmonitor.de/en/ tak si klikni na značku a uvidíš jak jsou na tom ostatní

Ahaa, tak to chapu, ale ESK byla puvodne myslena trochu jinak, naopak zadna data nezverejnovat, ale mas pravdu, ze tuto snad nikomu neuskodi. Tak taky se dockas, pisu si :)

Guest servisman
Odesláno

jaká data jde jen o spotřebu,proto pokud mne zajímá nějaký auto tak mrknu jak jsou na tom se spotřebou a nikde se neptám kolik to žere

jde jen o výpisy tankování a spotřeby

taky pokud klikneš nahoře v De,tak se objevuje tato tabulka

Odesláno

Jo tohle každopádně není vůbec špatný nápad.... Stejně tak jako s těmi profili.... :potlesk

Takže to už jsme komplet nebo se ještě přihlásí další co používají ESK ?:)

Dnes jsem to ukázal rodičům, koupili si před rokem nový vůz, tak majjí zatím vše v paměti (nic neměnili, jen koupili gumy), ale nápad se jim zamlouvá, tak se snad registrují, stejně tak bratr, ten používá DE, třeba se mu to bude také líbit :papa

Odesláno

Teď upravuji tu statistiku (přehled, kolik jaká značka průměrně spapá). Bude to nečekaně na stránce statistiky. Už je tam přehled značek, ale teprve dělám ten výpis spotřeby.

Odesláno

né značka ale model vozu konkrétní značky :super

nemůže se stejně měřit ford mondeo z 90 let a ford mondeo z posledních let, mají úplně odlišné motory, to je pak jen jako legrace, stejně jak psal Berkoff, že by tam mohla být statistika, kolik uživatelé propálili paliva a projeli km, spotřebovali pneumatik, prošli technickejma a tak :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...