Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní knížka online :) šup šup registrujeme se ! :)

Recommended Posts

Odesláno

Chápu to správně, že při částečnym tankování to odkazuje s průměrnou spotřebou na tankování s plnou nádrží ? ... to maj docela jednoduše řešený :-) No slibuju, že s tim ještě určitě pohnu :D ... už jsem dlouho neřešil nic grafickýho, nemáte někdo nápad třeba na jinej banner, nebo tak něco ?

Odesláno

Vyřešili to asi nejlíp jak to jde.... Správná spotřeba se dá počítat jen s plnou nádrží,tak se může počítat průměr z každého tankování .... :) Asi to bude chtít ještě zlehka poupravit,ale už to vidím že se úpravy spotřeby chýlí ke konci :)

Odesláno

přátelé, vím, že vás asi nepřesvědčím, ale opravdu mi nejlepší přijde zapisovat si spotřebu dle počítadla denních kilometrů. Proč? Protože odpadne řešení nějakých plných nebo polovičatých nádrží, já si třeba někdy vezu dva 25 litrový kanďáky, když vím, že pojedu opravdu daleko (a to je víc než je v nádrži, 110L do ní opravdu nedám). Pořád nějak nechápu, jak vám to počítá, když jedno tankování vynecháš, prostě to musí zkreslovat. Kor, když nejsem zvyklý zapisovat si tankování za dvě kilča.

Odesláno

Ale jo, přesvědčíš, já už dělám druhej systém počítání, kterým to částečně nahradím. Taky se mi tuten způsob nějak moc nepozdává. Proč řešit, jestli je nádrž plná, nebo prázdná, nebo je v ní na*ráno. Prostě vim kolik sem ujel od posledního tankování na kolik litrů, tak mi to jednoduše spočte, za kolik sem to projezdil :-) ... takže brzo se dočkáš (i já).

Odesláno

hej kuřátko, díky Ti, opravdu je to nejednodušší

pak ještě aby fungovala ta statistika, kolik se propálí šťávy na jednotlivé gumy, to je opravdu dlouhodobější statistika a pak už přijde nirvána, bude to nej stránka ohledně spotřeby a vedení si oprav a výměn. Ještě bych tam dodělal nějakou sekci jako ostatní náklady, dálniční známka, mýtný, voda do ostřikovačů, myčka, atd. V sekci opravy bych ostatní nechal, ale založil bych i jiný ostatní na věci napsaný výše (nejsou to opravy ale jakýsi náklady navíc) Jo a pak ještě to klepnutí na banner s přesměrování do profilu snemožností něco změnit.... :super jsem náročnej, já vím :D

Odesláno

Stránku se zobrazením čehokoli co zathneš uživatelům bez nutnosti přihlášení (nebo po kliknutí na banner) už jsem začal dělat před cca hodinkou, ale nějak mi rozbolela hlava a přestává mi to myslet, tak to raději nechám na zítra. Co se týče pneu, to je minimální problém, takže snad taky zítra.

Odesláno

s čerstvou samozřejmě.... S prázdnou raději nic nedělat a hlavně nic nepředělávat! Posere se i to málo, co fungovalo.... Že by nějakej Murphy??? :D:blablabla

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

S čerstvou nebo prázdnou :D

O tom víš svoje co ? :D ... koukej mazat chrápat, zejtra budeš zase imitovat činnost a předstírat práci :B

Odesláno

Ano jistě vím :D Uváděl jsem příklad z vlastního života :D :D :D:aut A ano je lepší s prázdnou hlavou nic nedělat,tudíž se tímto vzdávám zaměstnání a nebudu nic dělat,očekávám že se o mně stát postará :D :D :D:roker

Odesláno

Stát se stará o řádné občany bez práce, ne o líný lemplíky, co vysedávají u kompu na dvou židlích, protože se jim pr*el už na jednu nevejde :-B ... tak koukej makat a mlčet :roker:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...