Guest FIKÍSEK Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Nazdar chlapci,nejde mi najednou přepínat palubní počítač. Chvilku to jde a pak zas ne,že by páčka? Citovat
Micky99 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 tak tu prikladam prilohu na opravu prepinaca PP. ja som to stahoval tiez odtialto z fora, ale teraz to neviem najst. ked najdem vlakno vlozim aj odkaz. no nejde mi pripojit priloha :-( tak aspon ten odkaz: [upravil dne 12/2/10 Micky99] [upravil dne 12/2/10 Micky99] Citovat
pavol pevný Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 ja som to tiež riešil podla tohto návodu už pol roka absolútna spokojnosť. Citovat
OloZX6R Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Tak jsem to zrovna udělal dle návodu, vše šlape jak hodinky, divný že v peugeot servisu o této závadě nevěděli (tvrdil, že to vidí prvně a neví co s tím může být), když se to tak sere. Čistej čas 20 minut a to jen proto, že jsem musel hledat ten jeden kolík s pružinkou, co uletěl Díky za návod. Citovat
fumiso Odesláno 15. září 2011 Odesláno 15. září 2011 niektore typy nemaju ani na packe ovladanie ani nefunguje palub.pc len cas teplota neviete da sa to dorobit alebo treba kupit cely ten pc? Citovat
paric Odesláno 15. září 2011 Odesláno 15. září 2011 Pocitac je v mechanizme pacok pod volantom. Teda mal by byt, je to taky kus platu s packami a chcu za to v origo servise cca 300 Eur. Nevim ci z vrakaca je to dobra volba lebo sa to vie casom vychodita znefunkcnit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.