Marlin Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Scháním šikovného a ne moc drahého čalonouníka. Ideláně českolipsko, ale jsem ochoten vzít v pomezí liberecka popř. Praha. (Třeba i MB, Mělník apod. Do 100km od lípy) Nějaký jsem našel, ale nějak neodpovídají na maily a já už jsem z toh zoufalý, bo potřebuju aktuálně udělat velmi brzo strop a nechat udělat interiér. Jinka, ještě nevíte někdo, kde bych mohl splašit černou koženku? 6e bych ten strop spáchal sám. Díky za pomoc. Citovat
Qcko Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 V hocijakej galanterii alebo v metrovom textile, u nas maju kozenku v kazdom takomto obchode, prides, ukaze ti vzorkovnik, vyberies vzor a farbu a bud maju hned na sklade alebo do 3 dni ti to objednaju, toz pohoda, nemal som s tym problem:super Citovat
jakub106GTI Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Marline a jsi v praze??znám super krámek na pankráci kde mají skladem koženky Citovat
Marlin Odesláno 10. únor 2010 Autor Odesláno 10. únor 2010 Nejsu v pze.Sehnat kozenku je to nejmensi.Ja spíse potrebuji toho calounika.Jinak adresu mi na kramek mi hod do sz.Kuji. Citovat
Rejty Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 trutnov...... www.tomi-trutnov.cz tam sem kupoval ja kdyz sem si čalounil celej interier:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.