Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pekna 406, mne sa tam nelubia tie trojuholniky pod svetlami...to co mas na kapote na tej casti s kozenkou?

Inak tie letne kolesa su paradne:super

[upravil dne 9/2/10 shark734]

Odesláno

no ani mne sa uz tie trojuholniky nepacia, ale kosi to nechce ist dole,a mam pocit ze to pojde i s farbou....

co sa tyka kolies, tak 4x108, rafik 7,5 priemer R 17 a eboli ani drahe, boli v akcii ia za 2400Sk za kus

takby to asi malo vyzerat...:o

[upravil dne 9/2/10 jeppi007]

Odesláno

tie zlte veci na tej kozenke, to su umelohmotne klatiky, koli pritlaku kozenky ku kapote, lebo bez toho ju pri jazde nadvihovalo

[upravil dne 9/2/10 jeppi007]

Odesláno

zohnal som ich z kosic...bola to vianocna akcia...teraz su asi o tisicku drahsie...ET je 18....tebe na coupe by trebalo ine ET nieco okolo 25, daj si stranku www.soundcar.sk tam najdes vselijake elektrony

Odesláno

aj ja som uz dost uvazoval nad tymi listami okolo...ale ked som ich daval, tak niektore nechceli drzat, tak som ich prilepil chemoprenom, akoby to vyzeralo, keby osm ich strhol?:myslim

...to lizatko je velmi pekne, ale ked vidim tu cenu:bojim,a este k tomu doprava na slovensko....skusim este nieco ine pohladat...

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Sice neviem ako by ukazali na aute...ale kde si ich zohnal ak to nie je tajne, pripadne presny typ a este ET by sa mi hodilo.

Toto...;)

Odesláno

Ajaja...a ja uz som chalil tvoju robotu ;)

PS: Sorac, to o tych kolach som zbadal hned ako som to dopisal...

A na coupe je ET 12 ;)

[upravil dne 9.2.2010 Y2K]

Odesláno

Pre mna je vacsinou pekny originalny stav...

Taketo pasy su pre mna na aute ako past na oko :blicismajlik

No este horsie su tie nalepky na dverach...to si uz uplne zabil ;)

PS: Tie kola su uz trocha za inu sumu :)

BTW presne take auto som mal predtymto aj farebne :) takze to tvoje \"tunenie\" musim brat aj trocha osobne :D

Odesláno

no co sa tyka toho ET, no neviem ci by sadli...lebo ked som ich kupoval, tak sa ma pytali ci mam coupe , alebo klasik....lebo ze medzi nimi je rozdiel v strmenoch brzd...ty mas v zadu kotuce, ci bubny?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...