Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no sedacka je jedna potrhana vodicova lebo ju mam z ineho auta ta co tam bola bola zlomena z jednej strany padalo operadlo do zadu... a tu co som zohnal tak je potrhane sedisko:myslim preto tam mam tie potahy..no kupim to a uvidim jaky bude lak.je mi to luto predat za 1000 eu:fnuk ak to neprdam do dvoch tyzdnoch tak si to neham racej ako to dat za 1000

Odesláno

Sorry za :xvul

Moj dotaz nie je smerovany na autora prispevku je to len take vseobecne zamyslenie sa.

Ale nepochopim jednu vec...

Ako moze dakto tvrdit ze predavam auto (pripadne cosi ine) teda to pre mna znamena ze sa toho chce asi zbavit a pri tom napise taku hovadinu ze to si ho radsej necham...

Tak bud to chce predat alebo nie?

Ak ANO tak to bude ponukat bud pokial sa nenajde kupec za tu cenu alebo pojde s cenou dolu.

Ak NIE tak to ani spominat nebude ze to predat chcem.

Ci mylim sa? :myslim

Odesláno

no ja to chcem predat hlavne koli tomu ze cem kupit nieco ine.tak aby som nemal zbytocne dva auta.ale ak to nepredam aspon za tych 1330 tak si ho necham a nech na nom jazdi dakto z rodiny.

Odesláno

hehe no neham ho na nete ak sa dakto ozve tak to predam ak nie tak nie. viem ze to auto ma uz cosi zasebou ale po kazdej stranke je super nabehal som na nom 20 000 a nemal som snim ziadny problem okrem štartera a zadnych malych silenblokou na zadnej naprave, a za 1000 eu mi ho je luto predat.. ako predvecrom som bol pozerat tu 406 td rv 98 krasna kasna interier ale motor v riti

klepal,dymil motor samy olej,a chcely za to 2500 eu.

Odesláno

Luto ti to byt moze ale to nic nezmeni na cene ktoru by si realne mohol dostat....

Mne je tiez luto predat svoje a to by som za neho dostal tak 5-novu cenu co ma stalo :super

Odesláno

Tak rataj s tym ze nieco spustit budes muset. Je to uplne normalne u skoro kazdeho jazdeneho auta, ze povoli aspom o 5 tis. SK ...

Inak ratal som s nedotrhanou sedackou, pretoze som si tiez predstavoval pod pojmom zachovaly interier nieco ine ...

Tak ten stred mozes dat presit calunikovi, alebo kupit nejake neutralne netuningove potahy a poriadne ich vysponovat ...

A cim dlhsie budes cakat, tym pojde cena auta dole :)

Odesláno

Kazdemu je luto predat auto za nejaku cenu, len ty vies ako to auto jazdi a nikto iny...ludi nezaujima kto sa o to staral a ci si to poctivo lestil a garazoval, ide len o prachy, je to obchod... je to smutne, ale je to realita... spytaj sa sam seba, ci by si ho kupil za tie prachy, tiez by si pisal, ze aspon 300e z ceny doleeeeeee:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...