Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem prepojit svoj Ipod Classic na autoradio RT3

mam 2 alternativy:

1. cez cinche a video in

- nemozem ovladat packou pod volantom a autoradiom, ale na druhu stranu mam video + vidim na velkom displayi co mi hra

- nefunguje zaroven navigacia

- funguju napr. cestne spravy vysielane cez radio?

2. ipod adapter zapojeny ako cd changer (Xlink, Connects2)

- tato alternativa ma laka viac, mozem ovladat cez radio, funguje navi atd.

Ale pri 2. alternative mam obavu, ze sa ovladanim packou pod volantom nedostanem dalej ako napr. na 6. interpreta (liminute ma, ze cd menic je max 6cd.).

Ma s tym niekto skusenosti? Zaujima ma hlavne listovanie a navigacia v ipode cez ovladanie autoradia. Chcem aby som napriklad mohol scrollovat v interpretoch do nekonecna od A do Z. Ako je to potom s albumami, ktorych mozem mat niekolko pod jednym interpretom.

Diky moc za kazdu odpoved.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Odpovím jen k bodu 1 - 3 řádek:

jestli jsi psal o TA tak ty jedou pořád pokud svítí TA na spodním řádku.

jestli o TMC tak v CZ a SK nejede

ano, myslel som TA.. cize ked su cestne spravy, tak ma to na ne automaticky prepne z video modu, ako keby som mal pustene cd? A co potom ked skoncia? Prepne sa to automaticky spat na video alebo musim ist cez menu?

Odesláno

pokud ale nemáš odblok obrazu , tak ti za jízdy video mod nepojede.......a pokud máš odblok(mechanický) tak není co by ho zpět přeplo.......a pokud máš odblok(sowt) tak snad ano.....

Odesláno

odblokovanie obrazu by som mal mechanicke... neviem ci sa vobec da softwarove?

A preto ma skor zaujimaju tie ipod adaptery. Ale nenasiel som este nikoho kto by mal s nimy skusenosti. Ani predajca mi nevedel presne povedat ako sa to bude spravat... Iba, ze mi to ked tak pozicia na par dni a ked to nebude fungovat podla mojich predstav, tak to mozem vratit... Tak teraz zvazujem moznosti co je pre mna lepsie a hladam ludi co s tym maju skusenosti.

Odesláno

Do systému by měl jít přidat USB box. Má vstup USB, pro IPOD a navíc je tam ještě vstup na jack. Stojí to cca 4 - 4500,- Kč.

Odesláno
Původně zaslal: brade

A je to jen pro verzi RT3 nebo i RD4? Jak je to s těmi více složkami, půjde listovat?

je to urcite aj pre RD3 a RD4. napriklad Xcarlink stoji zhruba 2400kc. Ale nepodarilo sa mi zistit ako je to so scrollovanim. Ani predajca mi to nevedel povedat :(.

Nemate s tym niekto skusenosti?

[upravil dne 5/2/10 andrej1209]

Odesláno

Original USB Box je pro všechny radia Can Can.

Jednou jsem do něj připojil na zkoušku iPhone, sice ječel, že není uplně kompatibile, ale co jsem zkoušel tak šlo přepínat jen skladby. Na RT3 se nezobrazují id3tagy, tak netuším v jakém pořadí to šlo.

Jestli vydržíš, tak jak se vrátí jablečnák z reklamace vyzkouším víc.

[upravil dne 5/2/10 Milhaus65]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...