Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prisávať nie, skôr je únik tlaku. Ešte si prekontroluj aj upevnenie / nasadenie všetkých podtlakových hadičiek na ovládacích ventiloch pre turbo, EGR ventil atď, na zásobníku vákua a výveve. Hadičky sú len nasunuté do gumených väčších hadičiek a tie na náustky. Ventily sú štyri ale nepodarilo sa mi ich všetky naraz odfotiť.

Odesláno

Skôr by som povedal, zlá skúsenosť. 2x som mal prasknutú hadicovú spojku, stále ma čaká výmena náhrady za origo, len čakám, kedy bude už normálne počasie, potom som si dal opravovať motor ( prasknutá hlava ) do neautorizovaného servisu - hlavu urobili super - klopem po dreve, zatiaľ - ale zle ponapájali hadičky, konektory a ulomili mi jeden náustok na zásobníku vákua, tak som išiel domov 800 km bez vákua, a keď som zistil kde je problém, prečo mi nezopína turbo a auto je lenivé ( do prudšieho kopca na D1 v CZ som musel podraďovať do trojky, aby som si udržal aspoň 90 km rýchlosť a keď som prišiel domov a zistil som, že nebola napojená jedna hadička , lebo nevedeli kam. Z vákuovej pumpy je napojený zároveň posilňovač bŕzd, tak ma až zamrazilo čo všetko sa mohlo stať ak by som musel prudšie zabrzdiť a vakuum vprdeli. Tak isto mi poulamovali snáď na všetkých konektoroch ktoré boli prichytené niekde na blok motora alebo na nejaký držiak úchyty. Hadice a hadičky mám prichytené elektrikárskymi sťahovacími páskami aby ako tak boli usporiadané a keď sa pozriem do motorového priestoru teraz, tak mi je niekedy doplaču ako to sku***li. Z druhej strany, pomaly zisťujem čo a ako je pozapájané a radšej ak je to v mojích silách, tak si to opravím sám a ak nie, tak idem radšej do P servisu a priplatím si.

Odesláno

Ešte ma teraz napadlo, menil som si tlakový snímač na palivovej rampe ( vytekala mi cez neho trochu nafta ). Neviem aký vplyv má tento snímač na výkon motora a funkciu turba, ale motor má konečne výkon taký aky od neho očakávam a turbo konečne zopína kedy má.

Odesláno

tak jsem to nakonec musel dat do servisu, protoze proste nestiham a opet me prekvapili. Ze to bylo nejakym ulomenym dratkem, tak chteji jen za material cca 600kc a nepocitaji praci. ted se modlim, aby to tim fakt bylo, mamina ho vyzvedne, ja do neho sednu v sobotu a cekam me cca 2500km, tak snad to vychytali:myslim no kdyz ne tak fakt bude muset na spalky a pujdu po hadickach:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...