Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zklusit to můžu ale místo té trubky co teď nahrazjue kat dám strumenici (rezonátor) no a není tokoncovka ale cely koncový díl potom bych asi zajel i za Benešov k Pařízkovi který výfuky vyrábí takže by se to nechalo možná nějakým způsobem podle ceny změřit a vymyslet ale měření až někdy když by se to zhoršilo

Odesláno

Ahoj, ja mam´ciptuning´od firmy AutoChip ,mozna to jsou jen dalsi zlodeji ale protoze nabizi i software a tabulky tak jsem jim ty penize dal :aut

Nemeli upravany hodnoty na moji 99kw verzi proto mi tam nahrali udaje pro 100kw. zviseni je podle zpravy o uprave na 111kw a 221 nm coz je nesmysl :bojim letos to necham zmerit na brzde.

S rychlejsim odvodem spalin mas pravdu.

Ja jsem to resil tak ze jsem dal rezonator misto katalizatoru ,dalsi rezonator (78cm Dynomax) misto stredovyho tlumice a koncovku Remus Racing.Vse je plne pruchozi (zadny prepazky) a zachoval jsem stejnej prumej vstupu i vystup.Motor jde sice lepe do otacek ale citim ze je tam mozna nejaka ztrata protitlaku nebo neco podobnyho. Mozna by to vyresily svody.jsem laik a opravdu do toho moc nevim. treba jsem udelal vsechno spatne :myslim ale aspon nejakej prispevek :D

Odesláno

já mám jak jsem řekl kat pryč a zadní díl je r-i sport nerez s dvěma výstupy.univerzal od 60 do 100kw nebo tak nějak,už si nepamatuju ale věřte tomu....??¨ten střeďák jsem zachoval a možná proto je vše o.k. určitě to nebude nejlepší mít trubku až od svodů jako je tomu u WRC nebo vysoce přeplňovanách motorů kde je to skoro jedno v tvém případě výfuk bez jakéhokloi odporu...

Odesláno

alespoň někdo potvrdí že je to tak výfuk udělá hodně...nevím jestli tomu ty svody pomůžou či ne....a nevím co by dělal motor kdybych ten střeďák vyměnil za něco jiného třeba rezonátor....můj střední díl je v kopru tak asi na zkoužku než bychkoupil jinej dám zkrz jen trubku a alespoň zjistím zda to bude lepší či ne.....ale osobně si myslím že to lepší nebude přecijen ten výfuk nějaký odpor mít musí a když honebude mít tady tak už nikde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...