omegascream Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 teda nič v zlom, ale dal si tu na jednu úroveň vyrvaný kat + \"športová koncovka\" a ladené zvody....si si istý, že je správny ekvivalent? :D Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 zklusit to můžu ale místo té trubky co teď nahrazjue kat dám strumenici (rezonátor) no a není tokoncovka ale cely koncový díl potom bych asi zajel i za Benešov k Pařízkovi který výfuky vyrábí takže by se to nechalo možná nějakým způsobem podle ceny změřit a vymyslet ale měření až někdy když by se to zhoršilo Citovat
Choze406 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Ahoj, ja mam´ciptuning´od firmy AutoChip ,mozna to jsou jen dalsi zlodeji ale protoze nabizi i software a tabulky tak jsem jim ty penize dal Nemeli upravany hodnoty na moji 99kw verzi proto mi tam nahrali udaje pro 100kw. zviseni je podle zpravy o uprave na 111kw a 221 nm coz je nesmysl letos to necham zmerit na brzde. S rychlejsim odvodem spalin mas pravdu. Ja jsem to resil tak ze jsem dal rezonator misto katalizatoru ,dalsi rezonator (78cm Dynomax) misto stredovyho tlumice a koncovku Remus Racing.Vse je plne pruchozi (zadny prepazky) a zachoval jsem stejnej prumej vstupu i vystup.Motor jde sice lepe do otacek ale citim ze je tam mozna nejaka ztrata protitlaku nebo neco podobnyho. Mozna by to vyresily svody.jsem laik a opravdu do toho moc nevim. treba jsem udelal vsechno spatne ale aspon nejakej prispevek Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 já mám jak jsem řekl kat pryč a zadní díl je r-i sport nerez s dvěma výstupy.univerzal od 60 do 100kw nebo tak nějak,už si nepamatuju ale věřte tomu....??¨ten střeďák jsem zachoval a možná proto je vše o.k. určitě to nebude nejlepší mít trubku až od svodů jako je tomu u WRC nebo vysoce přeplňovanách motorů kde je to skoro jedno v tvém případě výfuk bez jakéhokloi odporu... Citovat
SV 24 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 strejdakopec: souhlas.Kdyz sem vyndal kat a tlumic zadni tak mi sla lepe do otacek a se sanim byla zivejsi a sla lepe za plynem Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 alespoň někdo potvrdí že je to tak výfuk udělá hodně...nevím jestli tomu ty svody pomůžou či ne....a nevím co by dělal motor kdybych ten střeďák vyměnil za něco jiného třeba rezonátor....můj střední díl je v kopru tak asi na zkoužku než bychkoupil jinej dám zkrz jen trubku a alespoň zjistím zda to bude lepší či ne.....ale osobně si myslím že to lepší nebude přecijen ten výfuk nějaký odpor mít musí a když honebude mít tady tak už nikde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.