Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Zislo by sa mi upgreadnut radio na nieco lepsie ako je original a rozmyslam nad viacerymi moznostami.

Chcem sa preto spytat co pouzivate vy?

Pripadne nejake odporucania?

Chcel by som aby vedelo hrat mp3( jedno ci cd/usb/sd) malo BT a potesi ak budem vediet pripojit iphone.

Tiez by potesilo ak by radio ladilo so zltym podsvietenim auta :)

Odesláno

Tak ja mam Alpine CDE 101 RM ale taky bez bluetooth ...

Otazka je, kolko chces investovat.

Ako vhodny set IPOD / Bluetooth by som uvazoval nad ALPINE IDA-X301 ... .

Ma full speed pripojenie pre Ipod a myslim aj Iphone ...

Su predpripravene na bluetooth modul parrot kC400 , na ebay sa hybe okolo 120 dolarov ...

Na ten bluetooth si pripravene myslim vsetky teraz predavane alpine ... Avsak ten IDA je len na USB, tj nema CD mechanioku. Zato ma velky display, a pomocou tlacitka search sa dobre hladaju MP3 aj ked mas strasne vela dat ...

Navyse USB neni na prednom panely, co je uplne super, a mozes si ho vyviest trebars do popolnika :) Proste ty nezavadza nikde ...

-------------------------

Inak neviem ako to maju tieto radia, ale skusal sem dve autoradia s bluetooth, jedno bolo ORAVA, a druhe Sony BT neco ...

U obou to blblo , teda aspom to nefungovalo tak, jak by malo ... Vzdy si to musel parovat s tym radiom. A to bola otrava.

Origi HF od nokie, mas potom lepsie, lebo staci mat zapaty bluetooth stale na telefone, a uz sa nemusis o nic starat. Prides do auta, nastartujes, automaticky sa sparuju. Nemusis nic robit, ani ho z vacku vytahovat ...

Odesláno

Mne sa velmi paci tento clarion ale nema vobec dobre recenzie.

Alpine som tiez pozeral, konkretne ten x301 sa mi pozdaval, len sa mi nezda to zbytocne dokupovanie HF a tym padom aj zas stupne cena.

Momentalne mam hf to co sa dava za ucho ale mam krivolake usi takze mi velmi dobre nedrzi a je to otrava..

a dalsi kandidat bol cde-111

Len ma velmi odraduje to ze treba zvlast dokupit hf.

cenovo by som sa rad drzal +- 150e (lepsie - :) )

[upravil dne 31.1.2010 PnR]

Odesláno

já mám todle to

http://img684.imageshack.us/img684/6421/061120091934.jpg

Dig.AM/FM Tuner,D4Q,BSA,RDS

Vysokorychlostní PLL tuner

PNS potlačení pulsního šumu

Paměť pro 24 stanic,BSM

1-bitový D/A převodník s 8 násobným převzorkováním

Rychlý posuv vpřed i vzad

Hledání/opakování skladby

Ruční vyhledávání skladeb

Poslední skladby v paměti

Přehrávání CD-R a CD-RW

Max. výkon: 4 x 45 W

Trvalý výkon : 4x 25 W

BTB - lepší vyladění basů a výšek

FIE - zvýraznění výstupu předních reproduktorů

SLA,Fader,RCA výstup

ISO konektor,

Bíle displej/zeleně tlačítka

Odnímatelný přední panel

Flex. úhel instalace 0-60°

Model 2008

Odesláno

Mam to co vendi.stejskal, len novsi model (DEH-2100UB), mam tam USB a vystup je 4x50W, kazdopadne so seriovymi reprakmi to spravilo divy a montaz bola rychla vymennym sposobom, za tych 90e za ktore som ho kupil to urcite nelutujem:super

Odesláno

PnR... Ten Clarion vyzera vcelku luxusne ... V com su nanho tie zle recenzie ?

Pokial by ten nevysiel, otvorene ty poviem, ze na radio okolo 150 Eciek s Bluetooth by som sa vykaslal .. Naozaj nefunguju tak, ako by som si predstavoval ...

Otvorene na tvojom mieste by som kupil bud ten Clarion, lebo je naozaj pekny, alebo nejakeho Alpina, pokial chces aj IPHONE tak pravdepodobne ten IDA X301, pretoze sa tam budes lahko prehrabavat aj ked budes mat X gb hudby ...

A bluetooth modul dokupis neskor ... Na ebay bezia nanho aj drazby, jednu som minule pozoroval skoncila na 72 dolaroch ...

Popripade ako som pisal, uplne samostatnu HF sadu ...

V kazdom pripade na ten parrot pre alpine su dobre ohlasi, a hlavne preto, lebo sa sprava ovela lepsie, ako ine BT zabudovane v radiach ...

Proste predstav si dve varianty ako som pisal hore...

Pri kazdom nasadnuty do auta, vytiahnut phone, cez bluetooth najst HF a spojit ... Druha varianta, sadnut do auta a ist :)

I ked mozno kecam, lebo neviem ako to je s IPHONOM, ja som toto uzival len na nokiach ...

Odesláno

Tak vycitali mu \"plastovost\" sq sa nechyta na alpine, zopar drobnosti ktore by mi az tak nevadili (napr pretacanie pesniciek)

no nakoniec som sa rozhodol pre bazarovy kusok a to pre Alpine CDA-9855R

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...