chechet Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 mrcha prestala svitit uplne necekane a neohlasene! napovi me nekdo jaxe to da spravit? doufam, ze se to da udelat bez rypani do tachometru. je tam nejaka dioda, kerou bude treba koupit? Citovat
acatt Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 je tam ziarovka. treba povolit 3 skrutky ktore drzia oblozenie paciek a volantu, potom treba dat dole ramik okolo budikov - 4 skrutky a 3 skrutky ktore drzia budiky... neviem ako tebe pojdu vytiahnut tie budiky ale ja som musel davat dole aj konektory. inak ak nedas dole volant je to dost blba robota davat to dole a naspat. s tachometrom nemusisi robit nic, ziarovky su samostatne na folii s plosnym spojom zozadu budikov... Citovat
Guest NiceOne Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 vykasli se na to,...jedna zarovka za tolik prace nestoji Citovat
Marlin Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 me to taky nesviti, a nechavam to bejt, a pritom uz sem mel budiky asi 3x venku, protoze mi nesviti pulka palubky (podsviceni) a je to navic tachometr, ale nesehnal sem nikde zarovky, takze to nechavam byt.... jo a ty budiky sem vyndaval, aniz bych sundal volant a je to jebacka..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.