Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja urcite pridem so svojim zabakom do Ciech,no nech to je primerana vzdialenost od Blavy...

Aaaa ta samostatna Peugeot scene si nepamatate kde bola? Lebo pred rokom som bol na zraze,kde mala byt FR scena a nakoniec dali 3x Skodovky 3x VW a potom zlucenu EUROPSKU scenu co ma totalne nasralo

Odesláno

scratch: jak může člověk vyrůst z tuningu to nechápu...sice sundám laďák ale auto musí vypadat,ne?

SV 24:k čemu bys přirovnal to Vysoké Mýto???nemám představu....jezdímjenna Příbram a byl jsem v Mimoni a v Blatný která stála za nic...Mimoň je moc velká na jeden den a o Milovicích taky nic nevím.

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Ktory zo zrazov povazujete za najlepsi a ktore maju samostatnu Peugeot scene?:papa

Peugeot Scene je,ale né na srazu jako oddělená část,ale jako kategorie v soutěži Tuning Cup:papa V německu jsou takto oddělená stání pro Francouzská,Německá.....ale tady u nás jsem to ještě neviděl...
Odesláno

no to taky až takhle netvrdím..styling není tak úplně tuning ale poznej tu hranici :D

a do těch Miolovic se asi zajedu mrknout ať poznám pár dlaších..no a když mám doporučení...proč nejet

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: Bloodeye

Ktory zo zrazov povazujete za najlepsi a ktore maju samostatnu Peugeot scene?:papa

Peugeot Scene je,ale né na srazu jako oddělená část,ale jako kategorie v soutěži Tuning Cup:papa V německu jsou takto oddělená stání pro Francouzská,Německá.....ale tady u nás jsem to ještě neviděl...

No ale na niektorych zrazoch nie je ani samostatna tuning cup kategoria Peugeot... Na Slovensku mame iba francuzsku scenu,pripadne europsku... co je dost zle :grr

A pritom je 206iek tak vela...

Odesláno

V čechách je Peugeot scene na každém srazu kde jede oficiální Tuning Cup,jinak je to většinou taky French Scene,záleží na účasti aut....

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...