Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nazdárek lidi koupil jsem před cca 14ti dny P206 1.4 HDi zatím jsem spokojen akorád mě štve jak vzadu od pravího kola něco bouchá když přejedu nerovnost na cestě třeba zmrzlej sníh a k tomu je to docela tvrdý auto jinak zatím na to nic nemam (musim zaklepat).. v provozu (nebo RV.) 2004 najeto 107 000 Km podle mě jak jsem se koukal na tohle forum tak asi nejholejší verze bez klimatizace (za to jsem rád) bez el. oken a zrcátek a asi to nemá ABS ale podle mě jen nefunguje :-( protože dneska když mi odešla baterka tak se rozsvítila i kontrolka ABS tak nevim zkoušel jsem brzdit a jelo to smykem (na sněhu) má 1 airbag a nemá odkládací schránku ve spolujezdcově sedadle to že by tam měla být je z manuálu co jsem koukal na netu;-) a cena nevim jestli to mam říct protože za takovouhle výbavu jsem to kupovat asi neměl 109 000Kč ale kdybych si to nevzal na leasing :mad: tak by stál jen 89 000Kč tak snad za ty prachy alespoň něco vydrží

[upravil dne 27/1/10 ...206...]

Odesláno

lidi dnes jsem přišel na to že je to Peugeot 206 1.4 HDi mistral. Označení mistral je asi výbava že? a tak mě napadlo co bylo v této výbavě zahrnuto;-) pokud to tedy označuje výbavu;-)

Odesláno

vypadá pekne a ten interier je super jinak ti přeju hodne km bez nehod:super

jo jinak ve Zbirohu sem sloužil pekný mestečko

[upravil dne 4/2/10 dzana.m]

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

vypadá pekne a ten interier je super jinak ti přeju hodne km bez nehod:super

jo jinak ve Zbirohu sem sloužil pekný mestečko

díky šéfe.. sice se mi rozbila zadní náprava ale snad to bude jediná vada ;-) a máš pravdu hezký městečko až na ty cesty;-)

jinak v interiéru je autorádio z dvd a zadní repro edge (z předchozího auta) foto zatim nebude protože se mi v tomhle počasí žádný dělat nechce :-)

Odesláno
Původně zaslal: ...206...

jj pořád funguje ;-) pokud myslíš Lesanku

jo jo tam sem vypil nejaký to pivečko a chodily tam i super chlapi:super

Odesláno

neni musim čekat do výplaty jak mi vyjdou money mlátí to slušně :-( kdyby nebylo tý nápravy tak jsem spokojenej škoda no nedá se nějak vyztužit nebo tak něco? a jezdit z tim musim jedinej muj stroj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...