Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Bouračky

Guest Cabrio

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi ta bouracky to je p***li. Ted se u nas rozmlatila 206 celni naraz do Passata s nakym brutalnim motorem. Nevim jestli V6 nebo 8 ale to je jedno.Proste 206 uplne nasracku spolujezdkyne mrtva a ridicka v kritickym stavu. a pasatak v pohode. Mohl za to on pri odbocovani doleva v neprehlednym miste jim vjel primo do cesty. Kdyz to do nej narvali tak vystoupil a nekam volal a rikal:" Mam tady mensi problem....." To je uplne v prdeli co se proste deje na tech silnicich. Ta ridicka je mama miho kamose takze ja jsem taky v prdeli. Tak cau a jezdete opatrne a poutejte se. Nikdy nevite co vas ceka za zatackou nebo horizontem.

Odesláno

Cabrio kokal jsem na ty tvoje fotky a jsou fakt super. Na jedny jsem zahlidl kousek trabanta. To je dobrej drak ne??? To mas na zimu kdyz ti 306 odpociva?? :)

Odesláno

To jsi viděl dobře ale ten trabant taky už spíš odpočívá.Na zimu mám teď 106ku.S trabantem jsem se učil ve 13 řídit a je to nejlepší učitel.Akorát motor už je na tom trochu huř nemá už asi 2 roky ani jeden pístní kroužek ale pořád jezdí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...