wooody Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 dnes em zkouknul na nově taxi 2, a napadlo mě podivat se na net jak to vypadá z 5kou a našel sem toto... nic zvláštního, ale absolutně mě rozsekal příspěvek v diskuzi z 26.7.09 23:46 pro ty kdo nchtěj hledat : Hojka...Tohle prostě milujůůů...Tý jo...To by bylo špatná kdyby Samy nebyl v TAXI5...stačilo že v TAXI4 změnili auto...toho bílýho Pažouta mám doma...i s tuningem......Motor sme do toho nacppali V 10 a jezdí to nádherně:-p...prostě to auto a Ten FILM milujůůů:-*A majiteli máš to tu nádherný:-) Citovat
Voighta Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 To musí bejt brutální síla,to musí hrabat i na neutrál Film Taxi mám taky rád ale doufám že další díl nebude,protože čím vyšší číslo tím jde kvalita dolů. Ale jak to chodí u filmů ždímej dokud aspoň kapka poteče. Třeba to dojde až takhle vysoko : [upravil dne 25/1/10 Voighta] Citovat
Bejk13 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Týý wado, V10 a ve 407?To musí lítat.Zřejmně slušnej tjůning. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.