Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak s pár členama tu sme se domluvili, že vemem tuhostně stavitelný tlumiče od Spaxu je to model Spax PSX -40mm, psal jsem jim, a když nás bude víc bude nějaká skupinová sleva tak by mě zajmalo kdo by do toho šel s námi, cena bude do 9000,- objednávat to budem okolo 10.února. Objednávat se to bude nejspíš odsud: http://www.potn.co.uk/p1322123.htm a na te slevě se domluvime, pak bysme ještě potřebovali někoho s paypalem nejlepe někdo kdo by ten kit bral taky ať pořád neotravuju kujona:) já osobně beru jeden kit na 106ku a druhej na saxo.

Odesláno

no takže jak přijedu ze školení CT-PA zjistim kdo by do toho šel, a napišu meil do spaxu kolik bysme toho chteli a za jakou cenu nam to pošlou a prodají, pak vám dám vědět a podle toho bysme to koupili...

Odesláno

Ahoj kluci,

rád bych se s Vami podelil o moji zkusenost s timto obchodem.

Dnes jsem obdržel zasilku z Vami uvedeneho obchodu.

Kupoval jsem kotouče EBC a desky Red stuff na sveho S-type. Minule pondeli jsem objednal, pak mi prisel mail s cenou postovneho. Ve ctvrtek jsem zaplatil pres PayPal. V patek mi zasilku odeslali a dnes dosla.

Super komunikace a rychlost obchodu. Nemejte obavy, muzu jen doporucit.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...