jakubisko,v Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 ---Při řazení 1ky to jde občas z tuha ale to dělá synchron , nebo talíř s lamelama + u Rka ... ale u zpátečky není synchron tento problem je mi znam zatím není potřeba řežit ( nebo to muže byt ale klidne tou koulí dosti tam líta tak je možno že se to hne a po zařazení neutralu a opět jedničky nebo zpátečky se to srovná )[ale ta lanka bych mohl take nechat donapnout ] jde mi pravě o tu PLASTOVOU kouly kde je ta velká vule--- řešení 1 problému - jde plastový kroužek s koulí vyndat , a zjistit jak na tom jsou ty \"nožičky\" řešení 2 problému - testnu tam něco nacpat jestli se to zlepší Citovat
siskin Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Ked to budes mat uz rozobrane tak premeraj priemer tej bielej gule (36 mm) a priemer plastoveho capu (14 mm). Nejake foto pridam vecer, po 20:00 Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 Tak jsem to dnes rozdělal , přišel jsem na to že mám popraskaný plastový kroužek , po tom co jsem ho vytáhnu i s koulí tak se rosypal , ale udělal jsem test se špendlíkem a to pomohlo , No a tak jsem jel do servisu obědnat plastový kroužek a řekli mi že jedině celek a original že ani replika není a nebo vrakáč , tak jsem jel na vrakáč tam za to chtěl 2000kč , jsem mu řekl že ani nahoudou tak že 1500kč jsem řekl že teda jo tak velice neochotně pro to došel , díl byl trochu orezlí ale asi novější na místech ktere jsem vyzančil na obrázku jsou přidány pružiny asi pro lepší řazení a aby se vymezilo to kloktání , tak jsem řekl že si to vezmu ale po sléze jsem zjistil že v hotovosti 1500 stovek nemam a kartu nebrali , ale bojím se abych nekoupil to same vykloktane ustrojí co mam , bohužel jak nejsou tahla připojeny tak se to špatně testuje nemá to žadný odpor a jde to veli ce lehce .... a přikládam fotky jak to umě vypada + foto se špendlíkem + dotaz ... [upravil dne 29/3/10 jakubisko,v] radekstehlik76 ohodnotil 1 Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 1500 kč za tento modernější komplet Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 pružiny a péro [upravil dne 29/3/10 jakubisko,v] Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 a trochu k jine věci ... na co tam je tato žárovka ??? je jakom by u popelníku nebo co to je , při otevření tam je takove červené sklíčko , měl jsem tam praklou žárovku tak jestli to je vubec k něčemu ??? Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 tady je při vysunítí \"popleníku\" Citovat
siskin Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 tak vidim, ze si uz prisiel na problem. Teraz uz len zohnat dobry kus Meral si tie priemeri ? Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 jo jasně měřil ale nechal jsem to v autě , tak dojím a skočím proto , je to duležité máš nějaky nápad ? Citovat
siskin Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 mozno,... ale potrebujem aj vonkajsi priemer toho zlomeneho plastu. Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 tady je ta koule , hodnoty nebudou uplně přesné v garáži byla jen stara posuvka , počítam že hodnoty budou stejné jako u tebe Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 a tady ten plast , opět hodnoty nejsou přesné přece jen ten plast je pokroucen ... Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 Doufám že ty namalovane obrázky dávaj smysl ... kdyby ne dám vysvětlení Citovat
siskin Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 zrejme tie hodnoty budu asi v cm a nie v mm ? Ze ? Ok, spytam sa kamosa a zajtra ti dam vediet. Citovat
jakubisko,v Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 ajo jsem to ale pako :-D jsou to cm , pardon Citovat
jakubisko,v Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 jo je to ono , ale dnes jsem koupil Jakoby \"novou\" kulisu a je to velké zlepšení , Koupil jsem jenou tu samotnou páku + celej ten černej plast no prostě komplet ale bez táhel ty jsem nechal puvodní a přemyšlím že necham dotahnout ty tahla a bude to super .... jo koupil jsem to za 1000kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.