Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

---Při řazení 1ky to jde občas z tuha ale to dělá synchron , nebo talíř s lamelama + u Rka ... ale u zpátečky není synchron tento problem je mi znam zatím není potřeba řežit ( nebo to muže byt ale klidne tou koulí dosti tam líta tak je možno že se to hne a po zařazení neutralu a opět jedničky nebo zpátečky se to srovná )[ale ta lanka bych mohl take nechat donapnout ] jde mi pravě o tu PLASTOVOU kouly kde je ta velká vule---

řešení 1 problému - jde plastový kroužek s koulí vyndat , a zjistit jak na tom jsou ty \"nožičky\"

řešení 2 problému - testnu tam něco nacpat jestli se to zlepší

Odesláno

Tak jsem to dnes rozdělal , přišel jsem na to že mám popraskaný plastový kroužek , po tom co jsem ho vytáhnu i s koulí tak se rosypal , ale udělal jsem test se špendlíkem a to pomohlo ,

No a tak jsem jel do servisu obědnat plastový kroužek a řekli mi že jedině celek a original že ani replika není a nebo vrakáč , tak jsem jel na vrakáč tam za to chtěl 2000kč , jsem mu řekl že ani nahoudou tak že 1500kč jsem řekl že teda jo tak velice neochotně pro to došel , díl byl trochu orezlí ale asi novější na místech ktere jsem vyzančil na obrázku jsou přidány pružiny asi pro lepší řazení a aby se vymezilo to kloktání , tak jsem řekl že si to vezmu ale po sléze jsem zjistil že v hotovosti 1500 stovek nemam a kartu nebrali , ale bojím se abych nekoupil to same vykloktane ustrojí co mam , bohužel jak nejsou tahla připojeny tak se to špatně testuje nemá to žadný odpor a jde to veli ce lehce ....

a přikládam fotky jak to umě vypada + foto se špendlíkem + dotaz ...

[upravil dne 29/3/10 jakubisko,v]

Odesláno

a trochu k jine věci ... na co tam je tato žárovka ??? je jakom by u popelníku nebo co to je , při otevření tam je takove červené sklíčko , měl jsem tam praklou žárovku tak jestli to je vubec k něčemu ???

Odesláno

jo je to ono , ale dnes jsem koupil Jakoby \"novou\" kulisu a je to velké zlepšení , Koupil jsem jenou tu samotnou páku + celej ten černej plast no prostě komplet ale bez táhel ty jsem nechal puvodní a přemyšlím že necham dotahnout ty tahla a bude to super ....

jo koupil jsem to za 1000kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...