juzzek Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 chcel by som dat do mojej 307 2din radio z navigaciou a chcel by som vediet o ake funkcie pridem ak vytiahnem to originalne co tam je. Je mi jasne, ze ovladanie pod volantom asi nebude funkcne, ale to mi nevadi. Skor chcem vediet ci tam bude ukazovat tie info, napr. ze nemam zatvorene dvere alebo je nieco pokazene atd. prosim o radu dakujem. [upravil dne 26/1/10 Ferry] Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Prídeš iba o ovládanie pod volantom a zobrazovanie rádia/CD (ale dá sa dokúpiť redukcia a zase ti to pôjde). Zobrazovanie dverí a ostatné ti zostane. Citovat
majky5 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Přesně tak.Já jsem ho namontoval před měsícem a maximální spokojenost.Na displeji přídeš jen o info z rádia.Nic víc.Ale zase to budeš mít vymakaný lepším rádiem.Pokud by jsi scháněl 2-din rámeček tak ti mohu pomoci za 700,-Kč.Jiinak cca 1200-1400 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.