Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206 CC 1.6 prevodovka

Recommended Posts

Odesláno

ahoj mám dotaz potřebuji vyměnit převodovku na tomhle autě protože trošku šustí když sešlapnu spojku je zticha , tak se chci zeptat pasuje i z 1.4 na na 16 ? kdyžtak prosím na pr123@seznam.cz

[upravil dne 22.1.10 papoo]

Odesláno
Původně zaslal: Demo

na 99% umirajici lozisko spojky... prevodovku dolu a vymenit....

no ložisko předlohové hřídele to jo ale zda pasuje z 1.4 ??? tu tu totiž doma mám že bych to jen čenžnul tak se ptám než to rozeberu
Odesláno

tak ja myslim ze lozisko samotne nebude drahy ale kdyz by bylo rozdelany koukni urcite i na lamelu a pritlacak at to za pul roku nedelas znovu...

jinak lozisko stoji od 700-1300

[upravil dne 22.1.10 Líby]

Odesláno

To mi trošku dělalo u víc aut. Při sešlápnutý spojce to nedělalo. Nikdy se mi to ložisko nerozbilo u žádnýho auta a to u 309 jsem s tim \"šustěnim\" najezdil skoro 80 000km, se 405 40 000km než jsem je prodal. Taky jsem si nejdív myslel, že ložisko umře, ale neumřelo. U 309 se rozbilo asi po roce klukovi kterej to ode me koupil, řikal že fungovat nepřestalo, ale dělalo strašný zvuky při sešlápnutý spojce, pokud na ní nešlapal, zvuky to nedělalo a pár dní s tim jezdil než to vyměnil.

[upravil dne 23/1/10 Benžík]

Odesláno

jj jenže já chci aby to bylo tip top prostě to nešustilo a hlavně když to budu prodávat myslím že by se toho každej bál ,navíc to bylo do ted servisované v peugeot servisu tak si myslím že olej v převodovce je měněnej (prostě nahoda špatne ložo ) a prej nové tam nevydrží dlouho , dokumentace k převodovkám nikde není?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...